Άνοιξε ο ασκός του Αιόλου- Στην αντεπίθεση περνάει ο Κοτζιάς

196

Συνεχίζει να τραβάει το σκοινί με το Μαξίμου ο παραιτηθείς Νίκος Κοτζιάς

Ο πρώην υπουργός Νίκος Κοτζιάς δήλωσε ότι η κίνηση “Πράττω” θα συνεχίσει να συμπορεύεται με το ΣΥΡΙΖΑ, αλλά θα κινείται στα αριστερά του. Ζήτησε να δώσουν στη δημοσιότητα την 9 σέλιδη παραίτηση του “για να δουμε εάν είχα λόγο ή όχι” και έκανε λόγο για οχετό και υβριστές με ανηθικότητα.. Καρφιά κατά Καμμένου: “Αυτός που ρίχνει λάσπη, έχει βρώμικα χέρια

Ο πρώην πλέον υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Κοτζιάς δήλωσε ότι η κίνηση “Πράττω” θα συνεχίσει να συμπορεύεται με το ΣΥΡΙΖΑ, επιφυλάσσοντας όμως για τον εαυτό του το ρόλο της “αριστερής συνείδησης” και προαναγγέλλοντας έτσι ότι θα συνεχίσει τις παρεμβάσεις. Μάλιστα δεν έκρυψε την ενόχληση του για τις δηλώσεις Τζανακόπουλου περί ακατανόητης παραίτησης.

Ο κ. Κοτζιάς δήλωσε ειδικότερα: “Προκαλώ να δώσουν την εννιασέλιδη παραίτηση μου στη δημοσιότητα, για να δούμε εάν έχω λόγο ή όχι που παραιτήθηκα” αφήνοντας υπονοούμενα κατά του Μαξίμου.

Έκανε μάλιστα λόγο για “οχετό που έχει ξεχυθεί σε βάρος εμού και της ευθύνης ενός πολιτικού να παραιτείται όταν έχει άλλη γνώμη. Ενώ λέμε να μην είμαστε προσκολλημένοι στις καρέκλες, όταν βλέπουμε έναν να κάνει το καθήκον του υβρίζεται και πίσω από υβριστές υπάρχει ανηθικότητα.”

Τέλος ξεκαθάρισε ότι “Θα συνεχίσω να συμπορεύομαι με το ΣΥΡΙΖΑ”, βάζοντας έτσι τέλος στη φιλολογία περί ίδρυσης κόμματος ή αποχώρησης του από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ σύμφωνα με το άρθρο της Βίκυς Σαμαρά στο news247.gr.