Απίστευτες αποκαλύψεις από την Τina Τurner

161

Ο εφιάλτης που έζησε στο γάμο της

Από την πρώτη νύχτα του γάμου της με τον Ike Turner η Tina Turner κατάλαβε ότι η συζυγική ζωή που θα ακολουθούσε θα ήταν σκέτη κόλαση

Η Τurner, αποκάλυψε τον εφιάλτη που έζησε στα 22 της, την ημέρα που υποτίθεται ότι θα ήταν η ωραιότερη της ζωής της. Το 1962 ο Ike, με τον οποίο ήταν και καλλιτεχνικό ζευγάρι, πέρασε μαζί της τα σύνορα με το Μεξικό οδηγώντας την στην Τιχουάνα για να παντρευτούν στα γρήγορα.

Ο τραγουδιστής, που ήταν βίαιος, γυναικάς και εξαρτημένος από την κοκαΐνη, συμφωνά με την 78χρονη τραγουδίστρια, έπειτα από έναν βιαστικό γάμο την ανάγκασε να τον ακολουθήσει σε άθλιο οίκο ανοχής, σύμφωνα με το gossip-tv.gr.

“Σε ένα βρόμικο γραφείο ένας άντρας έσπρωξε προς το μέρος μου έγγραφα για να τα υπογράψω και αυτό ήταν. Μπορεί να ήταν άσχημο, όμως αυτό που ακολούθησε ήταν χειρότερο” επισημαίνει, αποκαλύπτοντας ότι ο άντρας της την πήγε σε οίκο ανοχής της πόλης, ο οποίος ήταν στέκι ναυτικών, διότι ήταν πολύ φτηνός. Το μέρος ήταν βρόμικο και φτηνιάρικο, σύμφωνα με την Tina Turner, ήταν και το sex show που την ανάγκασε να παρακολουθήσει. “Ο άντρας του ζευγαριού που έκανε προσομοίωση του σεξ ήταν άσχημος και μάλλον ανίκανος, ενώ η γυναίκα δεν είχε τίποτα το ερωτικό πάνω της. Ένιωθα άθλια όλη την ώρα και ήμουν έτοιμη να βάλω τα κλάματα” εκμυστηρεύεται η ίδια, αποκαλύπτοντας ότι φοβόταν να πει όχι στον Ike, διότι τη χτυπούσε συνεχώς.