Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 14 Οκτωβρίου

282

Η Σελήνη σήμερα συνεργάζεται με όψη Εξαγώνου με τον Άρη, φέρνοντας στους Πύρινους και Αέρινους του 2ου δεκαημέρου θετικές συναισθηματικές εξελίξεις!

Όμως το Τετράγωνό της με τον Ποσειδώνα θα φέρει απογοητεύσεις και ουτοπίες στους Μεταβλητούς του 2ου δεκαημέρου!

Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 14 Οκτωβρίου

ΚΡΙΟΣ: Έχεις μια ευχάριστη αναστάτωση, επειδή θέλεις να αλλάξεις τον προσωπικό σου χώρο. Αυτό σου δίνει μια ανανεωμένη διάθεση, οπότε θα «στριμώξεις» τα δικά σου άτομα να σου προσφέρουν τη βοήθειά τους.

ΤΑΥΡΟΣ: Η μέρα σήμερα σου χτυπάει… καμπανάκια  φωνάζοντας πως πλέον δεν πρέπει να μένεις στο παρελθόν και σε οτιδήποτε σε πίεσε, αλλά να καταλάβεις, ότι κάθε τι που έγινε, ήταν για το καλό σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Θετική κι άκρως ενδιαφέρουσα θα είναι η μέρα σου αφού βάζεις πλώρη για ν’ ασχοληθείς περισσότερο με τον εαυτό σου, δίνοντας αξία στην υγιεινή ζωή και βελτιώνοντας την εικόνα σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η κριτική των γύρω σου θα σε αναστατώσει σήμερα. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα το να πάρεις πολύ σοβαρά τις συμβουλές που σου προσφέρουν τρίτα άτομα, και αυτό θα σου δώσει δύναμη για μια καλύτερη ζωή.

ΛΕΩΝ: Δημιουργικό τρέξιμο θα έχεις σήμερα. Οι υποχρεώσεις σου θα λυθούν και θα μοιραστείς το υπόλοιπο της ημέρας με αγαπημένα σου πρόσωπα, περνώντας ευχάριστες στιγμές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Το άγχος σου δε σ’ αφήνει να χαρείς τη μέρα. Οι γύρω σου προσπαθούν να κατανοήσουν το λόγο της πίεσής σου. Χρειάζεται σήμερα από πλευράς σου λίγη υπομονή και μετά τα πράγματα θα τακτοποιηθούν.

ΖΥΓΟΣ: Θα χρειαστεί σήμερα να αντιμετωπίσεις κάποιο δικό σου άτομο, Ζυγέ, και να ξεκαθαρίσεις τη θέση σου απέναντί του. Μετά από αυτό, οι σχέσεις σας θα είναι πιο ζεστές και φιλικές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Έφτασε η ώρα να κάνεις ένα καινούργιο ξεκίνημα στον κοινωνικό σου περίγυρο. Άλλωστε, είναι αυτό που αναζητάς περισσότερο από κάθε τι άλλο κι η απόφαση σου θα σε ανανεώσει αρκετά.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Έχεις έντονη την ανάγκη να ξεφύγεις και να ταξιδέψεις. Η μέρα δε σου δίνει αυτή τη δυνατότητα, αλλά δεν πρέπει να θυμώνεις, αφού σύντομα θα βρεις το χρόνο να κάνεις τη δική σου απόδραση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δίνεις σημασία σε πρόσωπα, που ουσιαστικά δεν είναι θετικά απέναντί σου. Το ευτύχημα είναι, ότι γρήγορα καταλαβαίνεις πως όλο αυτό σε μπλοκάρει και τελικά θα κλείσεις την πόρτα σε τοξικά άτομα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θέλεις να τα βρεις με τον εαυτό σου. Η σημερινή είναι η μέρα που απομονώνεσαι, κάνεις την ανασκόπηση σου, περνάς καλύτερα με παρέα τη μοναξιά σου και νιώθεις πληρότητα.

ΙΧΘΥΣ: Όλα αλλάζουν γύρω σου. Μπορεί αυτό να σου φαίνεται περίεργο και να σε βγάζει λίγο από τα νερά σου, αλλά θα διαπιστώσεις, ότι οι καταστάσεις θα εξελιχθούν θετικά για σένα.

Πηγή: oroskopos.gr