Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 20 Ιουλίου 2019

125

 

Το ημερήσιο ωροσκόπιό σας σύμφωνα με τις διελεύσεις των πλανητών και τις αστρολογικές όψεις,

Η αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη αναλύει τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σας.

Κριός

Η Σελήνη περνάει στους Ιχθύς και κάνει εντονότερη από ποτέ την ανάγκη να απομακρυνθείς από όλους καθώς οι αναμνήσεις που έρχονται στο νου θολώνουν τη σκέψη και εντείνουν το συναισθηματισμό.

Απωθημένα και ενοχές δυναμώνουν τις ευαισθησίες και καλείσαι να διαχειριστείς την εσωτερική ένταση που κρύβεις μέσα σου.

Η τέχνη μπορεί να αποτελέσει μοναδική διέξοδο εκτόνωσης και μέσω αυτής να καταφέρεις να ισορροπήσεις την ψυχολογία σου.

Το εξάγωνο της με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να φέρει ξαφνικά πρόσωπα από το παρελθόν και πάλι μπροστά σου περνώντας μαζί τους ευχάριστες στιγμές.

Ταύρος

Η Σελήνη περνάει στους Ιχθύς και στρέφεσαι στο φιλικό σου περιβάλλον καθώς είναι μεγάλη σου η ευχαρίστηση να βρίσκεσαι με φίλους, να εκφράζεις απόψεις και πρωτότυπες ιδέες να κάνετε ατελείωτες συζητήσεις για κοινωνικά θέματα που πιθανά σας απασχολούν από κοινού.

Σήμερα πιθανές είναι αιφνιδιαστικές προσκλήσεις για φιλικές παρέες που είναι ότι πρέπει για να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου. 

Δίδυμοι

Η Σελήνη περνάει στους Ιχθύς και είναι επιτακτική ανάγκη να επικεντρωθείς στην επαγγελματική σου πορεία και σε πιθανές υποχρεώσεις που αναλαμβάνεις και πρέπει να καταβάλεις έντονη προσπάθεια για να ανταπεξέλθεις.

Έχεις τα προσόντα την υπομονή, την επιμονή και τη μεθοδικότητα να μπορέσεις να δείξεις με τη δουλειά σου ότι αξίζεις και να κάνεις ένα ακόμα βήμα για την προσωπική σου εξέλιξη.

.Καρκίνος

Η Σελήνη έχει περάσει στους Ιχθύς και επικεντρώνεσαι κυρίως σε σπουδές, νομικά θέματα και επαφές στο εξωτερικό που μπορεί να σε απασχολούν έντονα.

Πρόσωπα από το ευρύτερο περιβάλλον σου κάνουν την εμφάνιση τους και πιθανά να επιδιώξεις να βρεθείς και να διασκεδάσεις μαζί τους μετά από καιρό.

Λέων

Η Σελήνη έχει περάσει στους Ιχθύς και η ένταση ανεβαίνει καθώς νιώθεις τις ανασφάλειες και τους φόβους να σε κατακλύζουν και δεν είναι εύκολο να τους διαχειριστείς.

Οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους, κληρονομικά θέματα και επιχειρηματικές κινήσεις έρχονται στο προσκήνιο, εμπιστεύσου τη διαίσθησή σου και να είσαι βέβαιος ότι μόνο θετικά αποτελέσματα θα έχεις.

Παρθένος

Η Σελήνη έχει περάσει στους Ιχθύς και στρέφεις το ενδιαφέρον σου στις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς είναι σημαντικό για εσένα να μην επικρατούν εντάσεις που σου δημιουργούν ανασφάλεια.

Η υποχωρητικότητα σου όμως μπορεί να οδηγήσει στο να συμβιβαστείς με καταστάσεις που δεν σου ταιριάζουν και αργά ή γρήγορα να αντιδράσεις, γι’ αυτό καλύτερα είναι να εκφράσεις αυτό που θέλεις και σκέφτεσαι.

Ζυγός

Η Σελήνη έχει περάσει στους Ιχθύς και η καθημερινότητα ανεβάζει σημαντικά τους ρυθμούς της καθώς προστίθενται υποχρεώσεις και αγγαρείες στη δουλειά που θα πρέπει να ανταποκριθείς.

Είναι ανάγκη να περιορίσεις το άγχος ,την γκρίνια καθώς αυτά μπορεί να σε οδηγήσουν στο να αντιπαρατεθείς σε έντονα κυρίως σε συναδελφικό επίπεδο αλλά και με πρόσωπα που συναναστρέφεσαι καθημερινά.

Σκορπιός

Η Σελήνη έχει περάσει στους Ιχθύς και ο έρωτας έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ημέρα καθώς νιώθεις έντονα την ανάγκη να παίξεις να φλερτάρεις και να απογειώσεις τη σχέση σου ή πιθανή νέα γνωριμία.

Η χαρά και το κέφι είναι στα ουράνια και αυτό σε ωθεί στο να διασκεδάσεις με παρέες αλλά και να βάλεις την τέχνη στη ζωή σου απολαμβάνοντας μία θεατρική ή κινηματογραφική παράσταση.

Τοξότης

Η Σελήνη έχει περάσει στους Ιχθύς και ο έντονος συναισθηματισμός σε ωθεί στο να στραφείς στο οικογενειακό περιβάλλον, στις ρίζες, στο σπίτι σου.

θέλεις να νιώσεις έντονα την ασφάλεια και τη θαλπωρή της πατρικής οικίας.

Πιθανός είναι ο απολογισμός των τελευταίων πεπραγμένων σου που θα εντείνουν την κυκλοθυμία και την μοναχικότητα.

Προσοχή γιατί η μεταβαλλόμενη διάθεσή σου μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις.

Αιγόκερως

Η Σελήνη έχει περάσει στους Ιχθύς και η διάθεση να επικοινωνήσεις με κάθε τρόπο είναι έντονη.

Πιθανά να στραφείς στο κοντινό σου περιβάλλον καθώς θέλεις να βρεθείς με δικά σου άτομα, να συζητήσεις και να περάσεις όμορφες στιγμές μαζί τους.

Το εμπόριο και οι δημόσιες σχέσεις έρχονται δυναμικά στο προσκήνιο και πιθανές νέες συνεργασίες στους συγκεκριμένους τομείς.

Υδροχόος

Η Σελήνη έχει περάσει στους Ιχθύς και επικεντρώνουν την προσοχή σου στο να τακτοποιήσεις λογαριασμός και οικονομικές εκκρεμότητες που μπορεί να υπάρχουν και να σου δημιουργούν ανασφάλεια.

Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε ότι αφορά περιττά έξοδα και σπατάλες καθώς μπορείς να ξεφύγεις και να βγεις εκτός προϋπολογισμού.

Ιχθύες

Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιό σου και βγαίνεις δυναμικά στο προσκήνιο καθώς παίρνεις πρωτοβουλίες σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Δείχνοντας ότι δεν υπάρχει τίποτα που μπορεί να σε σταματήσει στο να καταφέρεις αυτό που επιθυμείς.

Εκφράζεις άμεσα τις ανάγκες σου στο ταίρι ή τους συνεργάτες σου θέλοντας να τις αντιληφθούν και αν είναι δυνατό να τις καλύψουν.