Αθηναΐς Νέγκα: Η απίστευτη ιστορία που μοιράστηκε στα social media

260

Αυξήσεις με «άρωμα» εκλογών

Τροπολογία για τον κατώτατο μισθό κατατέθηκε στη Βουλή προς ψήφιση. Έτσι, αναμένεται ότι ο κατώτατος μισθός θα διαμορφωθεί από τα 586 ευρώ που είναι σήμερα, στα περίπου 610 ευρώ.

 

Η Αθηναΐς Νέγκα μπήκε σε μπελάδες πριν λίγες ημέρες. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια, σύμφωνα με δημοσίευμα του People Greece.com, αποκάλυψε ότι έχασε το πορτοφόλι της την περασμένη εβδομάδα, γεγονός που τη στεναχώρησε. Όπως εξήγησε δεν ήταν τόσο στεναχώρια για την απώλεια, αλλά για την πιθανή μη παράδοσή του στις αρχές από το άτομο που θα το έβρισκε.

Ωστόσο η Αθηναΐς ήταν τυχερή καθώς μία κυρία βρήκε το πορτοφόλι και της το επέστρεψε Η κ. Τζούλια επικοινώνησε μαζί της και της ζήτησε να συναντηθούν για να της το δώσει. Εκείνη πήγε στο σπίτι της να το παραλάβει και έφυγε όχι απλά με το πορτοφόλι αλλά με άφθονα δώρα, καθώς η κ. Τζούλια αποδείχτηκε φαν της.

«Η κυρία Τζουλη είναι ο πιο γλυκός άνθρωπος που έχω γνωρίσει εδώ και καιρό και επειδή υπάρχουν άνθρωποι σαν την κυρία Τζούλη ο κόσμος δεν είναι απαίσιος . Με γέμισε δώρα και δεν έχω λόγια να περιγράψω πόσο μου έφτιαξε την διάθεση με την ευγένεια και την γενναιοδωρία της .Στο πορτοφόλι δεν βρέθηκαν λεφτά ,κάποιος προφανώς το είχε κλέψει ,το πέταξε στην συνέχεια σε ένα παρτέρι μαζί με την ταυτότητα μου ,τις κάρτες μου κτλ που είχα επανεκδώσει με το γνωστό γραφειοκρατικό ατελείωτο τρέξιμο. Η κυρία Τζούλη όμως έκανε την εμπειρία να έχει νόημα και την ευχαριστώ . Θα είναι για πάντα φίλη μου», έγραψε χαρακτηριστικά, μεταξύ άλλων, η Αθηναΐς Νέγκα στα social media της.