Χείλη για φίλημα και πως να τα αποκτήσετε

618

H «μαγική» θεραπεία που έγινε μόδα και σε νεαρά κορίτσια   

Ζηλεύετε τα χείλη της Μέριλιν Μονρόε αλλά και των άλλων σταρ του Χόλιγουντ που αποπνέουν αισθησιασμό; Είναι πανεύκολο να τα αποκτήσετε κι εσείς μέσα σε λίγα λεπτά! Το μυστικό λέγεται  Αυξητική Χειλιών και ήδη έχει γίνει μόδα ακόμα και σε νεαρά κορίτσια.

Όλες  οι γυναίκες  θέλουν να  έχουν σαρκώδη χείλη που να φαίνονται φυσικά και …έτοιμα για φίλημα!  Αν δεν είστε από τις τυχερές που έχετε αυτό το φυσικό προσόν και σας ενοχλεί, μπορείτε να  διορθώσετε την ατέλεια σας  και να νιώθετε πλέον άνετα με την εικόνα σας.

«Η Αυξητική Χειλιών είναι μία από τις πιο διαδεδομένες  μη επεμβατικές  θεραπείες  και το κοινό μυστικό χιλιάδων γυναικών σε όλο τον κόσμο. Μάλιστα τελευταία σε αυτή, καταφεύγουν ακόμα και εικοσάχρονες κοπέλες» είπε στο tvf.gr ο πλαστικός χειρουργός Dr. Βαγγέλης Βασάλος, ο οποίος και μας αποκάλυψε τα μυστικά για να αποκτήσει μια γυναίκα τα χείλη που ονειρεύεται.

 

«Η πιο διαδεδομένη μέθοδος είναι η έγχυση υαλουρονικού οξέος, όπου ο γιατρός γεμίζει τα χείλη. Αν και τα χείλη είναι μια πολύ ευαίσθητη περιοχή, η θεραπεία δεν προκαλεί πόνο καθώς χρησιμοποιείται τοπικό αναισθητικό και η έγχυση γίνεται με μικροσκοπικές βελονίτσες» τόνισε ο Dr. Βαγγέλης Βασάλος.

– Συνήθως οι γυναίκες  που σας ζητούν να κάνουν αυξητική χειλιών  επιθυμούν ένα φυσικό αποτέλεσμα ή θέλουν κάτι υπερβολικό;

« Έχω συναντήσει και τις δύο περιπτώσεις, όπως επίσης και περιπτώσεις δυσμορφίας και δυσαναλογίας του πάνω και κάτω χείλους.  Η συμβουλή μου είναι –ανάλογα και  με το σχήμα του προσώπου κάθε γυναίκας και το δέρμα της- να δημιουργήσουμε ένα φυσικό αποτέλεσμα. Κάποιες όμως επιμένουν να «φουσκώσουν» υπερβολικά τα χείλη τους.  Τους εξηγώ πως αυτό  δεν θα είναι ωραίο και καταλαβαίνουν πως η σωστή αισθητική «παρέμβαση» πρέπει να είναι τέτοια, ώστε να προκαλεί βλέμματα θαυμασμού»

-Υπάρχουν κάποιοι κίνδυνοι σε αυτή την θεραπεία;

«Αν γίνει από ειδικευμένο γιατρό όχι.  Ίσως να υπάρξει για μερικές  ώρες ένα ελαφρύ οίδημα  στα χείλη και πολύ μικρές εκχυμώσεις αλλά αυτό  είναι απόλυτα φυσιολογικό.  Πολύ γρήγορα όμως αυτά, υποχωρούν. Επίσης  σε καμιά περίπτωση να μην παρασύρονται από επιτήδειους  που τους προτείνουν εκχύσεις υγρής σιλικόνης η οποία είναι απαγορευμένη εδώ και  30 χρόνια! »

-Από ποιά ηλικία μπορεί να γίνει η θεραπεία, κάθε πότε μπορεί να επαναληφθεί  και πόσο κοστίζει;

Τα αποτελέσματα είναι παροδικά. Συνήθως διαρκούν  12-24 μήνες καθώς  ο τρόπος ζωής όμως και οι συνήθειες κάθε ατόμου θα ορίσουν την διάρκεια του αποτελέσματος. Δεν πρόκειται για πολυδάπανη θεραπεία και στοιχίζει περίπου όσο και το ενέσιμο μπότοξ.     Όσο για την ηλικία, μπορεί να γίνει από την ηλικία των είκοσι ετών και πάνω και τα τελευταία χρόνια βλέπουμε πως  όλο και περισσότερες αρκετά νεαρές κοπέλες θέλουν να τονίσουν περισσότερο τα χείλη τους.

«Η Αυξητική Χειλιών είναι μία από τις πιο διαδεδομένες μη επεμβατικές θεραπείες » τονίζει ο πλαστικός χειρουργός Dr. Βαγγέλης Βασάλος

 

Σε αυτό το σημείο, ο Dr. Βασάλος, πρόσθεσε  πως  πάντα  στους πλαστικούς  χειρουργούς υπάρχει το μέτρο της «χρυσής αναλογίας» (golden ratio) που δεν επιτρέπει τις ακρότητες, όσο κι αν μια γυναίκα επιθυμεί την υπερβολή, θεωρώντας πως έτσι θα δείχνει πιο όμορφη και θελκτική.

«Θα πρέπει να εμπιστευθείτε τον πλαστικό χειρουργό σας  και να είστε αποφασισμένη να τολμήσετε μια αλλαγή  που θα σας κάνει  να χαμογελάτε. Το σίγουρο είναι πως  με αυτή την θεραπεία ομορφιάς θα καταφέρετε να είστε εσείς η σταρ για τον εαυτό σας αλλά και για τους γύρω σας» υπογράμμισε