«Χείμαρρος» αγάπης ενάντια στον καρκίνο του μαστού

517

«Μαζί για τη ζωή»με τον Οίκο Τρανούλη

 Η αγάπη νικάει τα πάντα, ακόμα  και  τον  καρκίνο! Ο  Σύλλογος  Γυναικών Γλυφάδας «Μαζί για τη ζωή» σε συνεργασία με την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία  και τον Οίκο Μόδας Τρανούλη, διοργάνωσαν μια μαγική βραδιά, ενάντια στον καρκίνο του μαστού.

Ασφυκτικά γέμισε  ο  ονειρεμένος  χώρος του Golf Garden  στην Γλυφάδα καθώς  πλήθος κόσμου ανταποκρίθηκε στο  πιο ανθρώπινο και συγκινητικό κάλεσμα των γυναικών που πέρασαν ή περνάνε την μεγάλη περιπέτεια με τον καρκίνο του μαστού.

Ένας «χείμαρρος» αγάπης… ξεχύθηκε με σκοπό να αγκαλιάσει όλες αυτές τις γυναίκες που παλεύουν για την ζωή. Μάλιστα τα μέλη του Συλλόγου Γυναικών ΓλυφάδαςΜαζί για τη ζωή“, με «ψυχή»την δραστήρια πρόεδρο και δημοτική σύμβουλο Γλυφάδας Σάσα Πατεράκη, έβαλαν στόχο να αγοράσουν έναν υπερηχογράφο μαστού, ο οποίος θα τοποθετηθεί στο δημοτικό ιατρείο.

Οι γυναίκες  που  πέρασαν τον Γολγοθά  του καρκίνου, με πρώτη την κ. Πατεράκη, άνοιξαν μια ζεστή αγκαλιά  και χαμογελώντας  με αισιοδοξία στη ζωή έδωσαν το δικό τους  μήνυμα:  «Μαζί μπορούμε να νικήσουμε τον  καρκίνο»

Μάλιστα  η κ. Πατεράκη  συγκινημένη από τη μεγάλη αγάπη του κόσμου τόνισε πως  έχει βάλει σκοπό της ζωής της  με αυτό τον σύλλογο να μην μείνει καμιά γυναίκα αβοήθητη στον δύσκολο αυτό αγώνα της!

Την αμέριστη συμπαράσταση του στο εξαιρετικό έργο του Συλλόγου δήλωσε και ο πρόεδρος της Ελληνικής Αντικαρκινικής  Εταιρείας  χειρουργός Ευάγγελος Φιλόπουλος.

Ήταν μια βραδιά γεμάτη συγκινητικές στιγμές αγάπης και αλληλεγγύης προς τον άνθρωπο!   Φυσικά η  Focus  Media  Group  ήταν εκεί,  ανάμεσα στους  χορηγούς επικοινωνίας, σε μια τόσο ευαίσθητη και ανθρώπινη εκδήλωση.

Παρουσιάστρια  και συντονίστρια της βραδιάς ήταν  η  δημοσιογράφος  Άννα Τσιάλτα που έδωσε το δικό της μήνυμα αγάπης  και προσφοράς στον συνάνθρωπο.

Η πρόεδρος του Συλλόγου Σάσα Πατεράκη με την δημοσιογράφο Άννα Τσιάλτα

Ο Οίκος Τρανούλη μάγεψε το κοινό με τις υπέροχες δημιουργίες Υψηλής Ραπτικής που παρουσίασαν τα μοντέλα του, τα οποία καταχειροκροτήθηκαν. Επίσης για άλλη μια φορά στάθηκε πρωτοπόρος καθώς  στο φινάλε της εκδήλωσης  πέρασε με έναν εντυπωσιακό τρόπο το μήνυμα πως η πρόληψη σώζει ζωές!

Η Αθηνά Τρανούλη με την παρουσιάστρια της βραδιάς δημοσιογράφο Άννα Τσιάλτα

Ακόμα, ιδιαίτερα συζητήθηκε  και το ξεχωριστό κίνημα διαμαρτυρίας  για τα Γλυπτά του Παρθενώνα, με τη συλλογή «Take me Home» του Οίκου και την Αθηνά Τρανούλη να πρωτοστατεί σε αυτό.  Η συγκίνηση ήταν διάχυτη παντού και απογειώθηκε όταν στην σκηνή  ανέβηκε ο διεθνούς φήμης τενόρος Ευάγγελος Γιαμούρης που ήρθε  αφιλοκερδώς, από την  Αμερική  για να μαγέψει με την φωνή του και την τρομπέτα του το κοινό.

Η Έλενα Αρμάο έδωσε τη δική της “νότα”

Στην εκδήλωση έβαλε και την δική της «νότα» η Έλενα Αρμάο με την παρουσίαση του νέου της τραγουδιού, δίνοντας το μήνυμα της «πως ο κόσμος δεν τελειώνει με ότι κι αν γίνει»

Ακόμα, τα παιδιά  του Δημοτικού Ωδείου του Δήμου Γλυφάδας είχαν τη δική τους ξεχωριστή θέση στο καλλιτεχνικό πρόγραμμα που «έντυσε» θαυμάσια με τις μουσικές επιλογές του ο Θοδωρής  Κωστάκης. Όλα ήταν μαγικά  όπως οι  χορογραφίες του  Αναστάσιου Δεληγιάννη  αλλά και τα υπέροχα «κλίκ» του φωτογράφου  Γιάννη  Γκογκόπουλου.

Εντυπωσιακές  οι δημιουργίες του Οίκου Τρανούλη αλλά και τα “κλικ” του φωτογράφου Γιάννη Γκογκόπουλου

Πολύτιμος συμπαραστάτης ήταν ο Δήμος Γλυφάδας  καθώς  από τα ιδρυτικά μέλη του Συλλόγου είναι ο δήμαρχος  Γεώργιος Παπανικολάου  αλλά και η σύζυγός του Εύα Ντογιάκου- Παπανικολάου η οποία στηρίζει με την ευαισθησία της τις εκδηλώσεις αυτές.

Ο πλαστικός χειρουργός Δρ. Βαγγέλης Βασάλος, η αρχισυντάκτρια της Focus Media Group Σίσσυ Μενεγάτου, o τενόρος Ευάγγελος Γιαμούρης και ο Θόδωρος Τρανούλης

Παρόντες  ήταν πολιτικοί (Σοφία Βούλτεψη, Πάνος Παναγιωτόπουλος, Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου, Βασίλης Σπανάκης ), γιατροί  μεταξύ των οποίων ο  Δρ. πλαστικός χειρουργός  Βαγγέλης Βασάλος,  δημοτικοί σύμβουλοι, καλλιτέχνες, εκπρόσωποι  ΜΜΕ,  επιχειρηματίες  κ.α.