Αρχική Διάφορα Δείτε τη σουίτα που έμειναν Μενεγάκη-Παντζόπουλος στο Μαϊάμι!!! (PHOTOS)

Δείτε τη σουίτα που έμειναν Μενεγάκη-Παντζόπουλος στο Μαϊάμι!!! (PHOTOS)

192

Σύμφωνα με την εφημερίδα «ΛΟΙΠΟΝ», η Ελένη Μενεγάκη και ο Ματέο Παντζόπουλος, απόλαυσαν χλιδάτες πασχαλινές διακοπές, χωρίς τα παιδιά, στο Μαϊάμι. Το ζευγάρι έκανε υπερπολυτελείς διακοπές και ανανέωσε τον έρωτά του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

 

menegaki-pantzopoulos-pasxa2

 

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι διέμειναν στο φημισμένο και υπερπολυτελές ξενοδοχείο 5 αστέρων «Fontainebleau Miami Beach». Το συγκεκριμένο κατάλυμα απευθύνεται σε πολύ υψηλά βαλάντια και το 2015 συμπεριλήφθηκε στη λίστα με τα δέκα καλύτερα ξενοδοχεία παγκοσμίως.

637_55c3d566-13b3-43af-8e5c-f592dd10b871

Το κόστος ανήλθε σε πολλές χιλιάδες ευρώ, αφού αυτές οι σουίτες, με θέα στη θάλασσα, είναι διάσημες στους αστέρες του Χόλιγουντ, ανάμεσά τους Ντόναλντ Τράμπ, Λεονάρντο Ντι Κάπριο, Σάλμα Χάγιεκ και Μόνικα Μπελούτσι.

792_49f10ef4-0499-4440-b447-ba8f0767c081

 

 

 

 

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

Focus Music το καλύτερο ραδιόφωνο

   youweekly.gr