Δεν φαντάζεστε τι ζήτησαν οι κριτές του Master Chef από τους παίκτες να κάνουν !!

26

Τι χρειάζεται ένας μάγειρας για να αναδειχθεί στον επόμενο Έλληνα Master Chef; Σύμφωνα με τους κριτές της φετινής σεζόν, να είναι εξπέρ της πατάτας. Θυμάστε, οι άνδρες, την εποχή που υπηρετούσατε την μαμά πατρίδα; Κάτι τέτοιο επαναλήφθηκε στο επεισόδιο της Παρασκευής στο Master Chef, αφού η πρώτη μεγάλη διαδικασία προέβλεπε πως οι 50 φιναλίστ θα έπρεπε να καθαρίσουν και να κόψουν πατάτες με τρεις τρόπους: Για τηγανητές, κυδωνάτες και ροδέλες. Φυσικά, η λεπτομέρεια έκανε τη διαφορά.

Στην δεύτερη φάση, οι εναπομείναντες κλήθηκαν να φτιάξουν μια ολαντέζ, μια σος με βάση τον κρόκο αυγού, όπου οι κριτές διάλεξαν ακόμη κάποιους που θα προκρίνονταν στην επόμενη φάση. Τέλος, οι τελευταίοι που θα έπαιρναν το εισιτήριο για το επόμενο επεισόδιο θα έπρεπε να κάνουν κοτόπουλο πανέ.

Για ορισμένους, αυτή η τρελή διαδικασία ήταν και η τελευταία στο παιχνίδι. Όσοι παραμένουν, πρέπει να γνωρίζουν πως τώρα αρχίζουν τα δύσκολα. «Η αυριανή ημέρα, θα είναι καθοριστική. Αυτή θα κρίνει την είσοδό σας, στην κορυφαία εικοσάδα του διαγωνισμού» σχολίασε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος από τους κριτές.

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

http://focusmusic.gr/images/music%20main%20.jpg