Δέσμευση της κυβέρνησης για την Δ.Ο.Υ Αχαρνών μετά από ενέργειες Σκουρολιάκου – Focus !

301

Χάρη στις προσπάθειες της Focus Media Group, που πρώτη ανέδειξε το θέμα και την άμεση ευαισθητοποίηση και κινητοποίηση του Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτη Σκουρολιάκου, συζητήθηκε στην ολομέλεια της Βουλής η επίκαιρη ερώτηση του κ. Σκουρολιάκου με θέμα την «Φημολογούμενη κατάργηση της Δ.Ο.Υ. Αχαρνών»

 

Άμεσα όπως φαίνεται θα είναι τα αποτελέσματα για τους δημότες των Αχαρνών, της κινητοποίησης της Focus Media Group, που με ειδική ραδιοφωνική εκπομπή που είχε πραγματοποιήσει την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2019, είχε ασκήσει πιέσεις στην κεντρική πολιτική σκηνή, για την φημολογούμενη κατάργηση της Δ.Ο.Υ. Αχαρνών.

Μεταξύ τον ομιλητών της εκπομπής, τοποθετήθηκε και ο Βουλευτής στην Περιφέρεια Αττικής, Παναγιώτης Σκουρολιάκος, ο οποίος είχε καταθέσει και επίκαιρη ερώτηση προς τον υπουργό Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτο. Στην ερωτησή του,  ζήτησε από τον υπουργό να τον ενημερώσει άμεσα, για το τι προτίθεται προσωπικά να κάνει ώστε να μείνει σε λειτουργία το κατάστημα της Δ.Ο.Υ Αχαρνών αλλά και να αναβαθμιστούν οι παρεχόμενες υπηρεσίες του, προς εξυπηρέτηση της καθημερινότητας των πολιτών στον δήμο Αχαρνών.

Κατά την χθεσινή συζήτηση του θέματος στην Βουλή, ο κ. Σκουρολιάκος τονίζοντας για ακόμη μια φορά την σπουδαιότητα του προβλήματος, ζήτησε από την αρμόδια Υφυπουργό όχι μόνο να παραμείνει η Δ.Ο.Υ. στις Αχαρνές αλλά και να αναβαθμιστούν και οι υπηρεσίες που παρέχει το κατάστημα στους πολίτες της μεγαλύτερης πόλης της Ανατολικής Αττικής.

Από την πλευρά της η Υφυπουργός Οικονομικών, Κατερίνα Παπανάτσιου, είπε πως αντιλαμβάνεται τις δυσκολίες που προκύπτουν για τους κατοίκους του Δήμου Αχαρνών και δεσμεύτηκε πως θα ζητήσει από τις αρμόδιες υπηρεσίες να επανεξετάσουν το θέμα ώστε η λειτουργία των Δ.Ο.Υ. να συνάδει με τις ανάγκες των κατοίκων της περιοχής.

Δείτε το βίντεο της συζήτησης στην ολομέλεια της Βουλής:

Διαβάστε αναλυτικά την επίκαιρη ερώτηση του κ. Σκουρολιάκου εδώ

Ακούστε εδώ την τοποθέτηση του υποψήφιου δήμαρχου Αχαρνών , Σπύρου Βρεττού σε παλαιότερη εκπομπή για την κατάργηση της ΔΟΥ .