Δηλώσεις στην ορκωμοσία του νέου Δημοτικού Συμβουλίου στο δήμο Αχαρνών .

809

Την Τετάρτη 28 Αυγούστου, στο κατάμεστο από κόσμο Δημαρχιακό Μέγαρο Αχαρνών με κάθε λαμπρότητα και επισημότητα πραγματοποιήθηκε η τελετή ορκωμοσίας του πρώτου δημότη της πόλης, των δημοτικών και κοινοτικών συμβούλων Αχαρνών και Θρακομακεδόνων.

Ο νέος δήμαρχος Αχαρνών Σπύρος Βρεττός και τα μέλη που θα απαρτίζουν το νέο δημοτικό συμβούλιο της πόλης, έδωσαν τον ιερό όρκο και δεσμεύτηκαν να εργασθούν όλοι για τα συμφέροντα του Αχαρναϊκού λαού.

Ο νέος δήμαρχος Αχαρνών σε έναν σύντομο αλλά μεστό και  συναισθηματικά φορτισμένο λόγο, εξέφρασε το όραμα της δημοτικής αρχής και έθεσε τα θεμέλια για μια νέα εκκίνηση από την 1η Σεπτεμβρίου για την πόλη τον Αχαρνών.

Την τελετή τίμησαν με την παρουσία τους μεταξύ άλλων, απευθύνοντας και χαιρετισμό, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Μάκης Βορίδης και ο βουλευτής της ΝΔ, Βασίλης Οικονόμου.

Το focus web tv,  κάλυψε ολόκληρη την εκδήλωση και εξασφάλισε τις πρώτες δηλώσεις όλων όσων έδωσαν το παρών και τίμησαν με την παρουσία τους την τελετή.

Οι δηλώσεις της νέας δημοτικής αρχής Αχαρνών


Οι δηλώσεις του βουλευτή της ΝΔ Βασίλη Οικονόμου

Οι δηλώσεις των περιφερειακών συμβούλων Αττικής

Οι δηλώσεις της συζύγου του δημάρχου κυρίας Μαρίας Τελωνιάτη – Βρεττού

Ο όμιλος Focus εύχεται υγεία και καλή σταδιοδρομία σε όλη την διοίκηση του Δήμου Αχαρνών για έναν Δήμο σύγχρονο, ασφαλή, λειτουργικό και ανθρώπινο.