Δήμος Αχαρνών: Τρόμος στο 21ο Δημοτικό σχολείο από κακοποιούς

2425

«Τραβάμε τα μαλλιά μας» λένε  οι καθηγητές

Ανάστατοι είναι οι γονείς και οι δάσκαλοι των μαθητών, του 21ου Δημοτικού σχολείου στον δήμο Αχαρνών, καθώς κακοποιοί εισέβαλαν ξημερώματα, έκλεψαν και κατέστρεψαν  τις μπαταρίες άλλα και τις πόρτες από τα μπάνια του σχολείου

Ξηλωμένοι νιπτήρες, σπασμένες βρύσες και τουαλέτες χωρίς πόρτες  είναι η εικόνα που άφησαν πίσω τους οι θρασύτατοι  διαρρήκτες. Δεν είναι η μοναδική φορά που το 21ου Δημοτικού σχολείου στον Δήμο Αχαρνών, γίνεται στόχος διαρρηκτών, θορυβώντας πάλι γονείς αλλά και κατοίκους της περιοχής.

Το tvf.gr, βρέθηκε στο σχολείο και μίλησε με τον, διευθυντή του δημοτικού Βάσο Μιχαήλ. Αγανακτισμένος μας είπε “Δεν είναι η πρώτη φορά που το σχολείο μας γίνεται στόχος διαρρηκτών. Τι να περιμένει όμως κανείς από ένα σχολείο που είναι σε κοντέινερ από το 1999, και η περίφραξή του είναι  ένα απλό συρματόπλεγμα. Χρόνια φωνάζουμε αλλά κανείς δεν κάνει τίποτα!”

Στην ερώτηση μας, αν υπάρχει αστυνόμευση στην περιοχή ο κ. Βάσος με νόημα και ένα χαμόγελο ειρωνείας απάντησε “όπερ έδει δείξαι”. Έχω 8 χρόνια διευθυντής στο συγκεκριμένο σχολείο και τόσο εγώ όσο και οι δάσκαλοι τραβάμε τα μαλλιά μας, με την αδιαφορία της πολιτείας. Έχω απελπιστεί  με τα κτίρια, τον Δήμο και με ολόκληρη την περιοχή”