Δολοφονία Ειρήνης Λαγούδη – Δικηγόρος της οικογένειας: Αυτοί είναι οι δολοφόνοι της !

203

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση, θρίλερ από τον δικηγόρο της οικογένειας. Ποιος και γιατί σκότωσε την άτυχη 44χρονη, Ειρήνη Λαγούδη

 

Η οικογένειά της μιλούσε από την πρώτη στιγμή για δολοφονία και η αλήθεια δεν άργησε να αποκαλυφθεί. Ο δικηγόρος κ. Βασίλης Ταουξής, που ανέλαβε την υπόθεση, ερευνώντας λεπτομερώς όλα τα στοιχεία καταλήγει στο συμπέρασμα πως η 44χρονη έχει δολοφονηθεί. Το ίδιο και ο πρώην υποστράτηγος της Πυροσβεστικής κ. Ανδριανός Γκουρμπάτσης ο οποίος με στοιχεία αποδεικνύει πως πρόκειται για στυγερή δολοφονία.

Ποιος όμως και γιατί σκότωσε την Ειρήνη Λαγούδη; Ποιος και γιατί ήθελε να τη βγάλει από τη μέση;

Η υπόθεση βρίσκεται στον ανακριτή μετά τις ποινικές διώξεις που άσκησε ο εισαγγελέας για ανθρωποκτονία από πρόθεση, σύσταση συμμορίας, εμπρησμό και ηθική αυτουργία.

Οι αστυνομικοί, αλλά και ο εισαγγελέας έχουν καλέσει για κατάθεση τον σύντροφό της, με τον οποίο είχε χωρίσει λίγες ημέρες πριν το θάνατό της. Τουλάχιστον επτά φορές έχει δώσει διευκρινίσεις για τη μοιραία ημέρα. Έχει όμως άλλοθι, καθώς την ημέρα που πέθανε η άτυχη γυναίκα εκείνος βρισκόταν εκτός Αγρινίου.

Ποιος, λοιπόν, δολοφόνησε την 44χρονη;

Ο δικηγόρος της οικογένειας Λαγούδη κ. Βασίλης Ταουξής μίλησε αποκάλυψε πως οι Αρχές γνωρίζουν τους δολοφόνους της Ειρήνης και το αμέσως επόμενο διάστημα θα υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις με… ονοματεπώνυμα.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Ποινικολόγων και Μαχόμενων Δικηγόρων δίνει συγκλονιστικά στοιχεία και για το κινητό της 44χρονης, το οποίο δεν έχει εντοπιστεί ακόμα. Προχωρά εντούτοις σε μια σημαντική αποκάλυψη. Το κινητό της Λαγούδη εξέπεμψε σήμα από το σπίτι ενός από τους «υπόπτους».

Όπως τονίζει ο κ. Ταουξής, οι «ύποπτοι» δεν ελέγχονται μόνο για την υπόθεση Λαγούδη, αλλά και για υποθέσεις ναρκωτικών και τοκογλυφίας και εντός των επόμενων ημερών θα δοθούν ονόματα στη δημοσιότητα.

 

 

Πηγή: Newsbomb.gr