ΔΟΥ Αχαρνών: Συγκέντρωση στο Δημαρχείο Αχαρνών για το φημολογούμενο κλείσιμο της

219

Συγκέντρωση για το φημολογούμενο κλείσιμο της ΔΟΥ Αχαρνών και τη μεταφορά της στη Δ.Ο.Υ. ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ πραγματοποιήθηκε ,  το απόγευμα της Τετάρτης 11/9/19 , από την Κίνηση Λογιστών-φοροτεχνικών , ελεύθερων επαγγελματιών και πολιτών Αχαρνών ,στις 6 μ.μ. στο Δημαρχείο Αχαρνών στην Αίθουσα εκδηλώσεων

 

Η Focus Media Group είχε ασχοληθεί εκτενώς με το φλέγον θέμα της συγχώνευσης της ΔΟΥ Αχαρνών, αναδεικνύοντας το μέσω ραδιοφωνικών εκπομπών. Μάλιστα ερχόμενη σε επικοινωνία με βουλευτές και αρμόδιους φορείς, είχε καταφέρει το θέμα να μεταφερθεί και στην Βουλή, με τις επίκαιρες ερωτήσεις των βουλευτών Ανατολικής Αττικής, με την Νέα Δημοκρατία, Γεωργίου Βλάχου και με τον ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτη Σκουρολιάκου.

Η τότε υφυπουργός οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου είχε δεσμευτεί μάλιστα, πως θα ζητήσει από τις αρμόδιες υπηρεσίες να επανεξετάσουν το θέμα. Δυστυχώς όμως, μετά και την τελευταία εξέλιξη, φαίνεται πως η συγχώνευσή της ΔΟΥ Αχαρνών με τη ΔΟΥ Αγ. Αναργύρων θεωρείται οριστική.

Η Focus Media Group θα συνεχίσει να ασχολείται με το συγκεκριμένο σοβαρό όπως εξελίσσεται πρόβλημα για τους δημότες των Αχαρνών. Για τον λόγο αυτό, την ερχόμενη εβδομάδα, θα πραγματοποιήσει ζωντανή ραδιοφωνική εκπομπή με εκλεκτούς καλεσμένους. 

 

Αναλυτικά η Ανακοίνωση:

Την Τετάρτη 11/9/2019 θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση από την Κίνηση Λογιστών-φοροτεχνικών , ελεύθερων επαγγελματιών και πολιτών Αχαρνών ,στις 6 μ.μ. στο Δημαρχείο Αχαρνών στην Αίθουσα εκδηλώσεων και σας καλούμε να παραβρεθείτε όλοι και όλες ,για να συζητήσουμε τη φημολογούμενο κλείσιμο της Δ.Ο.Υ. ΑΧΑΡΝΩΝ και τη μεταφορά της στη Δ.Ο.Υ. ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ.
Έχουν κληθεί να παραστούν ο Δήμαρχος και οι επικεφαλείς όλων των δημοτικών παρατάξεων.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΛΟΓΙΣΤΩΝ-ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ, ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΧΑΡΝΩΝ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΗΣ