Δυνατή η έκλειψη σελήνης απόψε – Προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη

39

Ο γνωστός αστρολόγος παρουσίασε στη μεσημεριανή εκπομπή της Ντορέτας Παπαδημητρίου στον ΣΚΑΪ την επίδραση που θα έχει η αποψινή εκλειψη σε κάθενα από τα 12 ζώδια.

Κριοί
Να προσέξουν τα εξωτερικά γεγονότα και τα μη υπολογιζόμενα πράγματα από το «εγώ» τους που μπορούν να βλάψουν συμφέροντα. Οι ερωτευμένοι να προσέξουν έναν αστάθμητο παράγοντα και οι επιχειρηματίες την εξέλιξη των συμφερόντων της δουλειάς τους. Βέβαια, οι Κριοί, έχουν ασφαλιστική δικλείδα τον Αρη.

Ταύροι
Οι Ταύροι είναι πιο ανθεκτικοί αν και θα τους χτυπήσει η πανσέληνος και θα αναταράξει τον άξονα οικογένεια-εργασία. Το στενό περιβάλλον θα αντέξει, το εξωτερικό όμως θα τους επιτεθεί και εδώ θα κριθεί πόσο ψύχραιμοι είναι.

Οι περισσότεροι δεν είναι έτοιμοι για τον αιφνιδιασμό. Γιατί αυτό το φεγγάρι έχει πολύ αιφνιδιασμό. Πολλοί άνθρωποι δεν είναι έτοιμοι να δεχθούν αλλαγές ή να βιώσουν αιφνιδιασμό. Από την άλλη όμως δεν είναι τόσο εκτεθειμένοι οι Ταύροι, η αυριανή έκλειψη τους προειδοποιεί για Φεβρουάριο και Μάρτιο. Λάβετε το υπόψη και προσαρμοστείτε για να βγάλετε ευκολότερα το δίμηνο.

Δίδυμοι
Οι Δίδυμοι, έχουν ματαίωση των προσδοκιών τους στο εξωτερικό περιβάλλον, στην επικοινωνία. Θα βραχυκυκλωθούν οι επικοινωνιακές τους δυνατότητες αλλά επειδή είναι ευφάνταστοι θα έχουν έναν τρόπο να ξεφύγουν από τις δυσκολίες και να βρουν διεξόδους.

Καρκίνος
Οι καρκίνοι υπόκεινται τη συνέπεια της έκλειψης γιατί είναι η σελήνη που παίζει κυρίαρχο ρόλο στη ζωή του. Σε αυτή τη σελήνη θίγονται δύο ομάδες, πέρα από τον Υδροχόο και τον Λέοντα, ο Καρκίνος και ο Αιγόκερος. Ο Καρκίνος περισσότερο γιατί είναι κυρίαρχο το φεγγάρι. Και στους Καρκίνους βλέπουμε να θίγονται προσωπικά συμφέροντα, να εκτείθενται μυστικά που θα τους ταράξουν, να χάνουν μια δικλείδα οικονομική ή συναισθηματική στην οποία υπολογίζουν.

Οι Καρκίνοι δεν πρέπει να κάνουν νευρωτικές ή σπασμωδικές κινήσεις, πρέπει να κρατηθούν ψύχραιμοι. Η καθημερινότητα δεν θα είναι εύκολη θα έχει συχνούς αιφνιδιασμούς που θα τους ταλαιπωρήσουν.

Λέων
Είναι η έκλειψη απέναντι από το ζώδιο τους, χτυπάει τις σχέσεις, μπορεί αν φέρει διαφωνίες, απογοητεύσεις, βραχυκυκλώσεις, απώλειες ενδεχόμενο χωρισμό. Στην καλή περίπτωση οι Λέοντες μπορεί να εκπλαγούν με ένα θέμα ερωτικό να γνωρίσουν έναν φανταστικό άνθρωπο, αλλά όλο αυτό θα κρατήσει λίγο, γιατί ετεροχρονισμένα θα αποδειχθεί άνθρακες ο θησαυρός. Δηλαδή κάτι μπορεί να ξεκινήσει επεισοδιακά και εσκτασιακά και να καταλήξει δυσάρεστα. Αυτό σημαίνει, με άλλα λόγια όταν αν ένας Λέοντας, κατά τη διάρκειας της έκλειψης γνωρίσει κάποιον, αυτό θα κρατήσει λίγο.

Παρθένος
Οι Παρθένοι είναι πιθανό να έχουν μια ανατροπή στην εργασία και μια ευαισθησία στην υγεία τους. Να προσέξουν πολύ πως θα κινηθούν, πώς θα διαμορφώσουν το πρόγραμμά τους και πώς θα αντέξουν την πίεση από τα γεγονότα. Γενικότερα όμως παίρνουν ξώφαλτσα τις δυσκολίες αυτής της περιόδου.

Ζυγός
Οι Ζυγοί γίνονται καταπληκτικοί χειριστές δυσκολιών και μπορούν από το τίποτα να δημιουργήσουν αόρατη ασπίδα γύρω από τον εαυτό τους αρκεί να μην θιχτούν από κάτι που θα ακούσουν ή από κάτι που θα ταράξει την αισθητική τους. Να κρατήσουν την ψυχραιμία τους για να γυρίσουν αργότερα να βάλουν αυτούς που θέλουν στην τάξη. Θα μάθουν πράγματα που δεν τους αρέσουν αλλά να τους βάλουν αργότερα στην πράξη.

Σκορπιός

Οι Σκορπιοί ταλαιπωρούνται με την πανσέληνο σε ότι αφορά το στενό περιβάλλον, την οικογένεια. Οι γονείς θα έχουν ανταρσίες παιδιών, όσο έχουν προβλήματα με στέγαση θα αντιμετωπίσουν έκτακτες περιστάσεις, έξοδα διαβίωσης θα ενταθούν και στο συναισθηματικό τοπίο θα υπάρξει μετάθεση προσωπικής επιθυμίας.

Τοξότης
Οι Τοξότες, σαν τους Ζυγούς, θα διαχειριστούν εύκολα την έκλειψη γιατί έχουν ήδη υποψιαστεί τι συμβαίνει και έχουν ήδη πάρει τα μέτρα τους. Δεν θα αποφύγουν όμως τις απώλειες, η εποχή είναι ακατάλληλη για να κάνουν έναρξη εργασιών, να κάνουν συμφωνίες ή να προβούν σε αγοραπωλησίες γιατί θα αποδειχθούν ασύμφορες αργότερα. Να τα μεταθέσουν όλα αυτά για μετά τις 7 Μαρτίου.

Αιγόκερως
Οι Αιγόκεροι είναι ανθεκτικοί και υπομονετικοί και θίγονται στη συναισθηματική και οικονομική τους αξιοπρέπεια. Κάποια γεγονότα τους αλλάζουν τα σχέδια και τους θυμώνουν. Κάποιος μπορεί να τους εκμεταλλευτεί και θα τους θυμώσει.

Υδροχόος
Για τους Υδροχόους αυτή η εποχή έχει πολλές εξελίξεις. Η έκλειψη δεν θα φανεί στην αρχή, θα δημιουργήσει ένταση στις σχέσεις, θα ξεπεράσει στην αρχή οι δυσκολίες, μετά τις 7 Φεβρουαρίου έρχεται μπαράζ γεγονότων και από ανθρώπους και από εξέλιξη συμφερόντων που θα τους στενοχωρήσουν ή θα τους κάνουν να αλλάξουν τακτική.

Υδροχόοι και Λέοντες δεν θα φθάσουν στον προορισμό που έχουν χαράξει ή δεν θα μπορέσουν να έχουν το επιδιωκόμενο αποτέλεσμα. Και αυτό αφορά και τους πολιτικούς και τους καλλιτέχνες και τους επιχειρηματίες.

Ιχθείς

Τα ζώδια του νερού μπορούν να μεταμορφωθούν απίστευτα. Μπορεί να καταστραφεί ο κόσμος και αυτοί να επιβιώσουν. Ο ιχθύς έχει ένα ένστικτο που τον κάνει να μπορεί να γνωρίζει πώς να βρει έξοδο κινδύνου και στο χαμό να βγει και να γλιτώσει. Αυτή την περιοχή να προσέξει το παρασκήνιο γιατί εκεί είναι ο κίνδυνος και μπορεί να αργήσει να το αντιμετωπίσει και το παρασκήνιο να προσέξουν ατυχήματα, στο δρόμο ή στην κίνηση.

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

http://focusmusic.gr/images/music%20main%20.jpg

πηγή eirinika.gr