Εκτέλεσαν δικηγόρο με καλάσνικοφ στην Κηφισιά !

391

 

Άγρια δολοφονία μέρα μεσημέρι!

Αίμα , τρόμος και μια νεκρή δικηγόρος άγρια δολοφονημένη ,  σκόρπισαν πανικό στα Β. προάστια! Από θαύμα δεν θρηνήσαμε άλλα θύματα καθώς βγήκαν καλάζνικοφ μέρα μεσημέρι!  

Μαφιόζικη εκτέλεση συνέβη στην Κηφισιά. Στυγερή δολοφονία έχει προκαλέσει τρόμο καθώς οι εκτελεστές άδειασαν στην κυριολεξία δύο όπλα σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες καλάζνικοφ , αφήνοντας μέσα σε μια λίμνη αίματος , νεκρή , μια 33άχρονη δικηγόρο.

Την κοπέλα βρήκε η μητέρα της στο υπόγειο γκαράζ του σπιτιού της.  Αν και η υπόθεση διερευνάται , η αστυνομία σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες , προσανατολίζεται σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών. Σε αυτή την θεωρία τους οδηγεί το γεγονός ότι δεν είναι η πρώτη δολοφονική επίθεση που είχε δεχτεί η 33άχρονη.

Συγκεκριμένα, στις 6 Σεπτεμβρίου 2011 την είχαν πυροβολήσει άγνωστοι δράστες μέσα από διερχόμενο αυτοκίνητο αλλά κατάφερε να γλυτώσει. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές εκείνη η απόπειρα αφορούσε ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ μπράβων της νύχτας. Επίσης το θύμα είχε ποινικό μητρώο καθώς είχε συλληφθεί το 2009 για κλοπές, ληστείες, παράβαση του νόμου περί όπλων και σύσταση εγκληματικής οργάνωσης.