Ελένη Μενεγάκη: Στηρίζει την εκστρατεία για τον καρκίνο του μαστού!

278

 

Το βραχιόλι αγάπης από την παρουσιάστρια

Για άλλη μια φορά η δημοφιλής παρουσιάστρια δείχνει την ευαισθησία της σε γυναικεία θέματα, πρωταγωνιστώντας στην εκστρατεία για τον καρκίνο του μαστού. 

Η Εκστρατεία για τον καρκίνο του μαστού της εταιρείας Estée Lauder συνεχίζεται, με τη δημιουργία ενός ακόμα συλλεκτικού βραχιολιού, σχεδιασμένου από τον Δούκα Χατζηδούκα και με βασικό μήνυμα «Ο καρκίνος του μαστού, μας αφορά όλους!»

 

Από το 1992 η γνωστή εταιρία καλλυντικών πρωτοστατεί στην εκστρατεία ενάντια στον καρκίνου του μαστού σε ολόκληρο τον κόσμο. Στόχος της είναι η συνεχής ενημέρωση του κοινού για την ζωτικής σημασίας, έγκαιρη διάγνωση και πρόληψη.

Η εκστρατεία ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού ξεκίνησε με την διανομή της χαρακτηριστικής ροζ κορδέλας από τα σημεία πώλησης των προϊόντων της εταιρείας, σε όλο τον κόσμο.

 

Κάθε χρόνο το «ροζ βραχιόλι» του Χατζιδούκα αποτελεί το σύμβολο στον αγώνα κατά του καρκίνου του μαστού, και συμβάλλει σημαντικά στη συγκέντρωση χρημάτων για την ενίσχυση του Πανελλήνιου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής»!

 

Το φετινό βραχιολάκι αποτελείται από μέταλλο και δέρμα, πρωταγωνιστεί η Ροζ Κορδέλα με έντονες ανάγλυφες ραβδώσεις έχοντας αναφορά στην “Δωρικότητα, στην Λιτότητα αλλά και στην Διαχρονικότητα” των Αρχαίων Μνημείων της Ελλάδας που αποτελούν κορυφαία ορόσημα φωταγώγησης στο πλαίσιο της εκστρατείας.