Επιτυχημένο το 1o Φεστιβάλ νεανικών συγκροτημάτων από τη ΔΗΚΕΑ

439

Με απόλυτη επιτυχία στέφτηκε το 1ο Νεανικό Μουσικό Φεστιβάλ, το οποίο διοργανώθηκε με πρωτοβουλία της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Αχαρνών (ΔΗΚΕΑ), στην κεντρική πλατεία Αχαρνών. Μια, ακόμη, νέα πρωτοβουλία της ΔΗΚΕΑ που είχε ως στόχο την επαφή και τη γνωριμία του κόσμου με τα νεανικά συγκροτήματα της περιοχής.

Αφιερωμένο εξαιρετικά στους νέους και τις νέες του Δήμου, το διήμερο φεστιβάλ έδωσε τη δυνατότητα προβολής και έκφρασης σε νεανικά μουσικά σχήματα τα οποία κατάφεραν να μεταφέρουν το νεανικό παλμό τους στον κόσμο που τα χειροκρότησε θερμά την παρουσία τους.

Παράλληλα, το νεανικό φεστιβάλ διέθετε και περιβαλλοντικό χαρακτήρα, με δράσεις δημιουργικής απασχόλησης και παιχνίδια που σχετίζονται με την περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση και την ανακύκλωση από τη Διεύθυνση Καθαριότητας και Ανακύκλωσης του Δήμου Αχαρνών.

Πρωταγωνιστικό ρόλο, στο 1ο Νεανικό Μουσικό Φεστιβάλ έπαιξαν αποκλειστικά τα νεανικά μουσικά σχήματα παρουσιάζοντας δημοφιλή κομμάτια και τραγούδια από τον χώρο της pop μουσικής που απευθύνονται κυρίως στις νεότερες ηλικίες και συνάδουν με την νεανική  ανάγκη για δημιουργικότητα και ψυχαγωγία.

Η πρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.Α. Μαρία Ναυροζίδου χαιρέτισε με ενθουσιασμό την προσπάθεια όλων των μουσικών συγκροτημάτων κατά την έναρξη των 2ήμερων εκδηλώσεων. στις 19 και 20 Οκτωβρίου τις οποίες απόλαυσε και χειροκρότησε αρκετός κόσμος.