Φίδι σκόρπισε τον τρόμο στο κέντρο του Πειραιά – Η απίστευτη ιστορία! (Φωτο)

395

Ήταν 09:30 το πρωί, στην οδό Ανδρούτσου, μεταξύ της Ελευθερίου Βενιζέλου και της Ευαγγελιστρίας, στο κέντρο του Πειραιά. Μια γυναίκα καθώς περπατούσε, είδε στο πεζοδρόμιο ένα φίδι.

Η πρώτη της ενέργεια ήταν να επικοινωνήσει με την Υπηρεσία Υγειονομικής Περιφέρειας Πειραιά. Εκεί, όμως, την ενημέρωσαν πως δεν ήταν αρμόδιοι ούτε και μπορούσαν να ελέγξουν από που… προήλθε το φίδι. Αν δηλαδή είχε φύγει από κάποιο ίδρυμα ή κάποιο σπίτι ή κάποια κτηνιατρική κλινική.

Αποφάσισε τότε να επικοινωνήσει με την ΑΝΙΜΑ, τον Σύλλογο Προστασίας και Περίθαλψης Άγριας Ζωής. Εκεί την ενημέρωσαν ότι το φίδι δεν ήταν δηλητηριώδες. Και όχι μόνο αυτό αλλά της είπαν ότι δεν είναι η πρώτη που τηλεφωνεί στον Σύλλογο για να πει ότι… κάποιο φίδι κάνει την εμφάνισή του σε δρόμο μιας πόλης. Στην Αθήνα, της είπαν, υπάρχουν πολλές ανάλογες περιπτώσεις!

Όταν δε ρώτησε αν υπάρχει περίπτωση το φίδι να το είχε κάποιος ως κατοικίδιο ή να βρισκόταν σε κάποιο pet shop και να έφυγε από εκεί ή ακόμα και να το άφησαν, οι άνθρωποι του ΑΝΙΜΑ, το απέκλεισαν. Το πιο πιθανό, είπαν, να πρόκειται για ένα από τα φίδια που βρίσκονται στις πόλεις.

 

 

 

Πηγή: newsit.gr