Φωκίδα: Βίασε και άφησε έγκυο την 16χρονη κόρη του – Σοκ στο νοσοκομείο από την εξέταση των γιατρών!

230

Φρίκη και αποτροπιασμό προκαλεί στη Φωκίδα, η αποκάλυψη ότι 16χρονη με βαριά νοητική στέρηση είχε μείνει έγκυος από τον ίδιο της τον πατέρα. Το περιστατικό ήρθε στην δημοσιότητα, όταν, την περασμένη Κυριακή (23-09-2018). Η 16χρονη – που μένει στην Ιτέα με την οικογένεια της – ένιωσε φρικτούς πόνους και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της ‘Άμφισσας.

Εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν ότι ήταν έγκυος και μάλιστα απέβαλε. Οι γιατροί αμέσως ειδοποίησαν την αστυνομία και στη συνέχεια ενημερώθηκε ο εισαγγελέας της ‘Αμφισσας, ο οποίος διέταξε εξέταση DNA παίρνοντας δείγμα από τον πατέρα και από τον 15χρονο αδερφό της.

Στα εργαστήρια της ιατροδικαστικής υπηρεσίας στην Αθήνα αποδείχτηκε ότι δράστης είναι ο ίδιος ο πατέρας της. Αναζητήθηκε από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ιτέας και συνελήφθη. Οδηγηθηκε  στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φωκίδας.

Σημειώνεται ότι ο πατέρας είναι αλβανικής καταγωγής, αλλά η οικογένεια μένει αρκετά χρόνια στην Ιτέα και η 16χρονη φοιτούσε σε ειδικό σχολείο, λόγω των πολλαπλών προβλημάτων της.

πηγή: newsit