Γιατί ναυάγησε η πολυαναμενόμενη συνεργασία Ρουβά-Μαζωνάκη

179

Το τέλος της συνεργασίας, οι φήμες και η αλήθεια

Ένα από τα πιο δυνατά σχήματα του φετινού χειμώνα θα ήταν αυτό μεταξύ του Σάκη Ρουβά και του Γιώργου Μαζωνάκη. Μάλιστα, στην παρέα τους θα ήταν και ο Νίκος Κουρκούλης

Το σχήμα μπορεί να μην είχε ανακοινωθεί επίσημα, όμως οι περισσότεροι υποστήριζαν πως θα ήταν αντρική υπόθεση και μάλιστα θα κάλυπτε μεγάλη γκάμα κοινού.

Ωστόσο, σύμφωνα με το ciao, ο Σάκης Ρουβάς θέλησε ν’ αποχωρήσει, αφού οι απαιτήσεις που είχε δεν έγιναν δεκτές. Το δημοσίευμα αναφέρει πως ο τραγουδιστής ζήτησε να ηγείται του σχήματος και να έχει δική του χορογράφο. Το πρώτο ήταν κάτι που το έμαθε ο Γιώργος Μαζωνάκης και θέλησε να το συζητήσουν όλοι μαζί με τον επιχειρηματία. Όταν οι τρεις τους κάθισαν για να συζητήσουν όλες τις λεπτομέρειες δεν τα βρήκανε και έτσι ο Σάκης Ρουβάς αποφάσισε να αποχωρήσει από το σχήμα.

Μπορεί οι φήμες να υποστηρίζουν ότι πλέον οι δυο καλλιτέχνες δεν μιλιούνται, αλλά αυτό που ακούγεται έντονα είναι πως στην θέση του Σάκη Ρουβά πήρε η Άντζελα Δημητρίου. Τέλος, ο Σάκης Ρουβάς έχει δώσει ήδη τα χέρια με τον Στέλιο Ρόκκο.