Γονείς κατήγγειλαν την αρπαγή της ανήλικης κόρης τους στον Πειραιά

202

Ένα «θρίλερ» με πρωταγωνίστρια μια ανήλικη και έναν Αφγανό εξελίχθηκε στον Πειραιά με στελέχη της ασφάλειας να πραγματοποιούν επιχείρηση απελευθέρωσης

 

Στις 15 Νοέμβριου, ανάστατοι οι γονείς μιας 17χρονης, μετέβησαν στα κεντρικά της υποδιεύθυνσης  ασφαλείας και με δάκρυα στα μάτια κατήγγειλαν πως η κόρη τους έχει πέσει θύμα αρπαγής.

Τα στελέχη της ασφάλειας  ξεκίνησαν να συλλέγουν πληροφορίες και να αξιολογούν την υπόθεση. Γρήγορα κατέληξαν στο συμπέρασμα πως ο δράστης της αρπαγής, είναι 23χρονος από το Αφγανιστάν, που έχει απασχολήσει τις αστυνομικές αρχές κατά το παρελθόν, για υποθέσεις διακίνησης λαθραίων καπνικών προϊόντων. Άμεσα εντοπίζουν την οικία του, που βρίσκεται στην οδό Δεληγιάννη στη Νίκαια και τον έθεσαν υπό παρακολούθηση.

Το πρωί της επόμενης ημέρας οι αστυνομικοί είδαν να βγαίνει από το σπίτι ένα άτομο πακιστανικής υπηκοότητας, στο οποίο περνούν χειροπέδες και του ζητούν να μάθουν πόσοι ακόμη είναι στο διαμέρισμα. Εκείνος του εξηγεί πως εντός του χώρου, είναι ο Αφγανός φίλος του και μια κοπέλα.

Λίγη ώρα αργότερα, η πόρτα της πολυκατοικίας στην οδό Δεληγιάννη ανοίγει και εμφανίζεται ο Αφγανός μαζί με την ανήλικη. Με γρήγορες κινήσεις οι αστυνομικοί τον ακινητοποιούν και του περνούν χειροπέδες.

Οδηγήθηκε στην ασφάλεια ενώ παράλληλα διενεργήθηκε έλεγχος και στο διαμέρισμά του. Εκεί εντοπίστηκαν τουλάχιστον 200 πακέτα λαθραία τσιγάρα.  Για τον εντοπισμό της ανήλικης κόρης τους, ενημερώθηκαν και οι οικείοι της που πήγαν στο τμήμα για να την παραλάβουν. Ο Αφγανός αρνήθηκε την κατηγορία, υποστηρίζοντας πως διατηρούσε σχέση με την 17χρονη.

Πλέον, η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης με τους αστυνομικούς της ασφάλειας να διερευνούν όλες τις λεπτομέρειες της υπόθεσης.

 

Πηγή: newpost.gr