Η ‘’Μαύρη Παρασκευή’’ έρχεται και φέτος…

319

Black Friday 2018: Πότε πέφτει φέτος η μέρα των μεγάλων εκπτώσεων

Η παράδοση που ήρθε και στην χώρα μας εξ Αμερικής, προκαλώντας φρενίτιδα στους καταναλωτές, δεν είναι άλλη από την  Black Friday

Φυσικά ημέρα Παρασκευή, 23 Νοεμβρίου έρχεται η Black Friday, με τη συμμετοχή των επιχειρήσεων λιανεμπορίου και φέτος τρίτη χρονιά του θεσμού, με μεγάλες εκπτώσεις αλλά σε συγκεκριμένα προϊόντα.

Την τιμητική τους θα έχουν όπως κάθε χρόνο τα καταστήματα ηλεκτρονικών ειδών ενώ από πέρσι μπήκαν στο παιχνίδι και επιχειρήσεις εμπορίας αυτοκινήτων. Όπως προέκυψε πέρυσι, από δειγματοληπτική έρευνα της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας σε τυχαίο δείγμα επιχειρήσεων των κλάδων που συμμετείχαν στην Black Friday,  σημείωσαν άνοδο των πωλήσεων. 

Όπως προκύπτει από την έρευνα, η πρακτική της Black Friday κατέχει θετικό αντίκτυπο όσον αφορά τον όγκο των πωλήσεων που πραγματοποιήθηκαν τη συγκεκριμένη μέρα στην πλειονότητα των εμπορικών καταστημάτων. Η εισροή μεγαλύτερου αριθμού πελατών αντιστάθμισε το ποσοστό των εκπτώσεων που πραγματοποίησαν τα καταστήματα, σύμφωνα με το newsbomb.gr.