Η μητέρα του Ριχάρδου “σπάει” τη σιωπή της: “Έχω δέκα χρόνια να τον δω. Μου λείπει πάρα πολύ”

371

Στην εκπομπή της Τατιάνας ΣτεφανίδουΜαζί σου και τον Στρατή Λιμνιό μίλησε τηλεφωνικά από τη Βραζιλία, όπου ζει μόνιμα, η μητέρα του Ριχάρδου, του γνωστού ενεχυροδανειστή, που το όνομά του εμπλέκεται στο κύκλωμα λαθρεμπορίας χρυσού.

Η ίδια μιλώντας σπαστά ελληνικά δήλωσε, μεταξύ άλλων: «Είμαι πολύ ανήσυχη. Μπήκα στο Facebook και όπως μπήκα και είδα τους φίλους του στα σχόλια να συζητάνε, εγώ στενοχωρήθηκα.
Έμεινα … τρελάθηκα δηλαδή, γιατί ο γιος μου ποτέ δεν είχε τέτοιο πράγμα μαζί του. Έρχεται στην οικογένεια, βοηθάει την οικογένεια και όλους τους ανθρώπους, είναι πολύ άνθρωπος.
Και εγώ με την Ελλάδα έχω μεγάλη αγάπη και λέω πώς η Ελλάδα κάνει κάτι πράγματα τέτοια. Ποτέ δεν ήταν ένας άνθρωπος κακός.

Έχω πολλά χρόνια να τον δω, γιατί έφυγε από την Βραζιλία και μου είπε, μαμά θα πάω να δουλέψω, γιατί έχει γεννηθεί εκεί.

Ο άλλος μου γιος έχει γεννηθεί στην Βραζιλία και μένω μαζί με τον άλλο μου γιο και με τα εγγόνια μου. Έχω περίπου δέκα χρόνια να τον δω… Δεν του έχω μιλήσει ακόμη.

Μου λείπει πάρα πολύ. Ποια μητέρα δεν θα κλαίει;

Αγοράζει και πουλάει. Αγοράζει και πουλάει. Έτσι ήταν πάντα οι δουλειές του. Πάντα με βοηθούσε οικονομικά. Το παιδί μου πάντα με βοηθούσε. Θέλω να του πω, ότι τον αγαπώ πάρα μα πάρα πολύ».

 

πηγή fthis.gr