Οι πασίγνωστοι αστέρες του Hollywood που έχουν “ροζ” μυστικά…!

259

Ούτε που φαντάζεσαι ποιοι πασίγνωστοι ηθοποιοί του Hollywood, τα “έχουν δώσει όλα” σε αισθησιακές ταινίες, τώρα, θεωρούνται ακριβοπληρωμένοι, όμως, κρύβουν κάποιες «ροζ» σελίδες στην καριέρα τους

 

Χολιγουντιανοί αστέρες ξεκίνησαν την πορεία τους από αισθησιακά φιλμ, όταν κανείς ακόμη δεν τους ήξερε και δεν τους αναγνώριζε!

 

Ένας από αυτούς ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ. Το γυμνασμένο του κορμί και η γοητεία του αποτέλεσαν τα «εφόδιά» του για να μπει στην κινηματογραφική βιομηχανίας του σεξ.

Η Κάμερον Ντίαζ φαίνεται ότι μετρά στο βιογραφικό της πολλές ταινίες… υπάρχουν όμως και αυτές με  ροζ περιεχόμενο. Μάλιστα, δημοσιεύματα ανέφεραν ότι όταν έγινε διάσημη, έπεσε θύμα εκβιασμού από σκηνοθέτη ταινίας που είχε παίξει. Η ηθοποιός ακολούθησε τη νόμιμη οδό, κερδίζοντας τη δικαστική διαμάχη, μη καταφέρνοντας όμως να κρατήσει το μυστικό της.

 

«Θα έκανα τα πάντα για να βγάλω το ψωμί μου τότε. Άλλωστε και ο Μάρλον Μπράντο έχει κάνει γυμνές σκηνές» έχει αναφέρει σε παλαιότερη συνέντευξη του ο Τζάκι Τσαν σχετικά με τη συμμετοχή του στον αισθησιακό κινηματογράφο. Δίνοντας μάχη με τη φτώχεια, ο διάσημος ηθοποιός είχε εμφανισθεί γυμνός στην ταινία «All in the Family» του 1975.

Μετά από μήνες ανεργίας, ο Σιλβέστερ Σταλόνε αποφάσισε να παίξει σε μία ταινία πορνό για να πάρει 200 δολάρια που του υπόσχονταν. Η ταινία είχε τίτλο «Το Πάρτι τις Κίτυς και του Παίδαρου», όπου ο Σταλόνε υποδύθηκε τον «παίδαρο» που μοιράστηκε τρυφερές στιγμές με τρεις γυναίκες. Με τα χρήματα νοίκιασε ένα διαμέρισμα, όπου συγκατοίκησε με την εκλεκτή της καρδιάς του!

 

Πηγή: lay-out.gr