Η πρώτη προεκλογική συγκέντρωση της υποψήφιας βουλευτού στην Αν. Αττική με την ‘’Ένωση Κεντρώων’’ Ελευθερίας Έρης Κεχαγιά

1062

Την αίθουσα εκδηλώσεων του πολιτιστικού κέντρου Κερατέας επέλεξε η υποψήφια βουλευτής για την Ανατολική Αττική με την παράταξη του Βασίλη Λεβέντη ” Ένωση Κεντρώων” , Ελευθερία Έρη Κεχαγιά, για την πρώτη της προεκλογική συγκέντρωση

 

Συγγενείς, φίλοι αλλά και πολίτες από την ευρύτερη περιοχή, έδωσαν το παρών για να τιμήσουν και να στηρίξουν την κυρία Κεχαγιά στην προσπάθειά της αυτή.

Μεταξύ αυτών και ο πρόεδρος της ” Ένωσης Κεντρώων” Βασίλης Λεβέντης, ο οποίος βρέθηκε  στον χώρο της εκδήλωσης, για να εκφράσει την στήριξη και την αγάπη του στο πρόσωπο της κυρίας Κεχαγία, την δική τους Έρη, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε.

Η υποψήφια βουλευτής στην ομιλία της, αναφέρθηκε αναλυτικά στους στόχους και τις προτεραιότητες της ίδιας, αλλά και της παράταξης, για τους κατοίκους της Ανατολικής Αττικής. Παράλληλα, εξήγησε και τους λόγους που την οδήγησαν στο να συμπλεύσει με τον Βασίλη Λεβέντη και την ” Ένωση Κεντρώων”.

Με την σειρά του, ο πρόεδρος της ” Ένωσης Κεντρώων” κατά την ομιλία του, εξήρε το ήθος και την μαχητικότητα της κυρίας Κεχαγιά, παρουσιάζοντας παράλληλα και τα κυριότερα σημεία του προγράμματος της παράταξής του, ασκώντας παράλληλα και έντονη κριτική τόσο στον Αλέξη Τσίπρα, όσο και στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Δείτε αναλυτικά το ρεπορτάζ από την εκδήλωση: