“Οι Ψυχές των…Χρωμάτων” με την Ηλέκτρα

323

Μουσική  εκδήλωση στον Χολαργό με δωρεάν είσοδο

Αγαπημένα τραγούδια  περιλαμβάνει η μουσική παράσταση«Οι Ψυχές των…Χρωμάτων»  με ερμηνεύτρια την Ηλέκτρα, η οποία θα παρουσιαστεί  αύριο στις 8.30 μ.μ. στο  Αμφιθέατρο «Μίκης  Θεοδωράκης» του Δημαρχείου Παπάγου- Χολαργού, με δωρεάν είσοδο.

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια  δημιούργησε  μαζί με την Έλλη Ιωακείμογλου που επιμελήθηκε τα κείμενα, μια θεατροποιημένη μουσική παράσταση που  παντρεύει χρώματα, συναισθήματα, ιστορίες  ζωής, τραγούδια : Μωβ – χρώμα της μελαγχολίας ,  κόκκινο – χρώμα του πάθους, πορτοκαλί – χρώμα της αισιοδοξίας, ασημί – χρώμα καθρέφτης, μπλε – χρώμα τ’ ουρανού, του αέρα, της επικοινωνίας …  Από τον  Leonard Cohen στους Μάνο Λοΐζο, Μίκη  Θεοδωράκη, Μάνο Χατζιδάκι και από τους Chick Corea, Goran Bregovic στους  Σταμάτη  Σπανουδάκη, Μίμη Πλέσσα και Σταμάτη Κραουνάκη. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η  ερμηνεύτρια «Οι Ψυχές  των… Χρωμάτων»έχουν σκοπό να ανοίξουν τη βεντάλια των χρωμάτων της ψυχής μας μέσα από πολυαγαπημένα τραγούδια, άφθαρτα στο χρόνο, αλλά και τραγούδια που σπάνια ακούς σε μία παράσταση παρόλο που το κοινό τα λατρεύει. Η αφύπνιση και των πλέον κρυφών συναισθημάτων μας είναι η υπέρτατη επιδίωξη. Ελάτε ν’ ανακαλύψουμε παρέα τ’ ανομολόγητα των φύλλων της καρδιάς μας…»

Μαζί της θα είναι οι μουσικοί: Δημήτρης  Μπουζάνης στο πιάνο και Μαρίνος Γαλατσινός στα πνευστά. Guest εμφάνιση θα κάνει ο Χάρης  Φαναριώτης  ενώ το σκηνικό επιμελήθηκε ο Άγγελος Δελής.