Ημερήσια πρόβλεψη για τα 12 ζώδια – Κυριακή 5 Μαΐου 2019

111

Διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας.

Κυριακή 5 Μαΐου 2019

Κριός

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στον Ταύρο σηματοδοτεί για εσένα μία νέα αρχή σε ότι αφορά οικονομικά ζητήματα.

Σημαντικές μπορεί να είναι οι εξελίξεις και σε ό τι αφορά τις συναισθηματικές σου ανάγκες, καθώς μπαίνεις σε μία περίοδο έντονου πάθους αλλά και κτητικότητας στη σχέση σου.

Σήμερα το έντονο ερωτικό πάθος μπορεί να λειτουργήσει ευεργετικά στη σχέση σου, αρκεί να περιορίσεις πιθανή κτητικότητα και αδιαλλαξία.

Ταύρος

Ένα νέο ξεκίνημα σε ότι αφορά τομείς που ενδιαφέρουν στη ζωή σου, κυρίως σε σχέση με τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και τα πρόσωπα που θέλεις να έχεις γύρω σου.

Πιθανή είναι η έναρξη μιας νέας συνεργασίας, καθώς η δυναμικότητα που δείχνεις, η ενεργητικότητα και η λήψη γρήγορων αποφάσεων θα βοηθήσουν στο να δραστηριοποιηθείς σε ότι σε ενδιαφέρει άμεσα.

Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε τάσεις εγωισμού και υποκειμενισμού που μπορεί να δημιουργήσουν ζητήματα στην όποια εξέλιξη των συνεργασιών σου.

Δίδυμοι

Είναι γεγονός ότι αυτό μπορεί να μην είναι ότι πιο εύκολο για σένα, καθώς ο συναισθηματισμός ξεχειλίζει και δεν μπορείς να δεις ξεκάθαρα πως πρέπει να κινηθείς.

Καλείσαι να αντιμετωπίζεις τις όποιες καταστάσεις σε βαραίνουν και αφήνοντας τες πίσω ανοίγεις ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σου.

Μακριά από ότι λειτουργεί επιβαρυντικά στην ψυχολογία σου και αυτό είναι το κυριότερο στοιχείο της ημέρας.

Δεν αποκλείεται να επιστρέφουν πρόσωπα και πάλι στη ζωή σου πού να διεκδικήσουν μία νέα αρχή δίπλα σου.

Καρκίνος

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στον Ταύρο σηματοδοτεί για εσένα ένα νέο ξεκίνημα σε ότι αφορά στόχους και φιλοδοξίες του μπορεί να έχεις.

Γι’ αυτό μην διστάσεις να στραφείς στο φιλικό σου περιβάλλον και να επικοινωνήσεις απόψεις και ιδέες γιατί το πιθανότερο είναι να βρεις πρόσωπα που θέλουν να σταθούν δίπλα σου σε όποια προσπάθεια για να επιτύχεις τα όνειρά σου.

Λέων

Δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις στην ήδη υπάρχουσα επαγγελματική σου στέγη ή να υπάρξουν προτάσεις για μία νέα πορεία που θα οδηγήσει στην προσωπική σου εξέλιξη και αναγνώριση.

Σημαντικό είναι να θυμάσαι ότι σε αυτό το δρόμο που έχεις επιλέξει δεν πρέπει να συγκρουστείς με πρόσωπα που παίζουν σημαντικό ρόλο στα επαγγελματικά σου.

Οι αντιπαραθέσεις μπορεί να είναι σφοδρές και αυτό να σου στοιχίσει.

Νέες γνωριμίες μπορεί να υπάρξουν που θα παίξουν καταλυτικό ρόλο στην πορεία της καριέρας σου.

Παρθένος

Θα κάνεις ένα νέο ξεκίνημα σε ότι αφορά τις σπουδές και σεμινάρια που σε ενδιαφέρουν σε νομικά ζητήματα που σε απασχολούν.

Σε ότι αφορά τις σχέσεις σου με το ευρύτερο φιλικό και συγγενικό σου περιβάλλον και ζητήματα που μέχρι πρότινος σε απασχολούσαν.

Σημαντικό είναι να καταλάβεις ότι αυτή η αρχή θα αποτελέσει κομβικό σημείο στη ζωή σου.

Γι’ αυτό δεν αποκλείεται να υπάρξουν επαφές με το εξωτερικό που θα ανοίξουν νέους ορίζοντες για εσένα και θα σηματοδοτήσουν μία νέα πορεία στη ζωής σου.

Ζυγός

Τα οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους, κληρονομικά θέματα και επιχειρηματικές κινήσεις που σε ενδιαφέρουν.

Παράλληλα μπορεί να αποτελέσει ένα νέο ξεκίνημα στην ερωτική σου ζωή.

Η ένταση πιθανά να είναι μεγάλη και να πρέπει να διαχειριστείς με ψυχραιμία συναισθήματα ζήλειας και καχυποψίας που σε καταβάλλουν σε σχέση με το ταίρι σου.

Η διαίσθηση είναι αυτή που θα σας καθοδηγήσει μοναδικά σε ότι αφορά τα οικονομικά σου και η ειλικρίνεια σε ότι αφορά τα συναισθηματικά σου ζητήματα.

Σκορπιός

Έχεις τη δυνατότητα να ανοίξεις ένα νέο κεφάλαιο δράσης τόσο με τους συνεργάτες όσο και με το ταίρι σου.

Δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα είναι καταλυτικές σε επαγγελματικό επίπεδο.

Θα ανοίξουν δρόμους για νέες συνεργασίες σημαντικές για εσένα αλλά και σε προσωπικό επίπεδο αφού θα φέρουν πιθανά την πολυπόθητη αλλαγή στη ζωή σου.

Ιδιαίτερη προσοχή στον υποκειμενισμό γιατί είναι αυτός που δεν θα σου επιτρέψει να δεις αντικειμενικά τα πράγματα.

Τοξότης

Δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέες προτάσεις εργασίας που να σου ανοίγουν νέους δρόμους ή σημαντική εξέλιξη στην ήδη υπάρχουσα δουλειά σου, όπου γίνεται σαφές ότι αναγνωρίζεται η προσφορά σου.

Νέες γνωριμίες μέσα από το εργασιακό περιβάλλον μπορεί να σηματοδοτήσουν ευκαιρίες για νέα ανοίγματα αλλά και αλλαγές στην προσωπική σου ζωή.

Η στροφή στη σωματική υγεία δεν αποκλείεται, γι’ αυτό και είναι πιθανό να αρχίσεις ένα νέο πρόγραμμα διατροφής ή γυμναστικής που θα σου εξασφαλίσει ενέργεια και ζωτικότητα.

Αιγόκερως

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στον Ταύρο σηματοδοτεί για εσένα μία σημαντική νέα αρχή σε ότι αφορά δημιουργικές και καλλιτεχνικές δραστηριότητες που πιθανά σε ενδιαφέρουν.

Παράλληλα επικεντρώνεσαι στον έρωτα και δεν αποκλείεται να επιλέξεις μία νέα πορεία στην ήδη υπάρχουσα σχέση σου ή να προκύψουν σημαντικές νέες γνωριμίες που θα παίξουν καταλυτικό ρόλο στην προσωπική σου ζωή.

Νέα πρόσωπα μπορεί να έρθουν στη ζωή σου και να σε ωθήσουν σε συνεργασίες σε σχέση με την τέχνη, την προώθηση των ταλέντων σου και της αυτοέκφρασης σου.

Υδροχόος

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στον Ταύρο επικεντρώνει την προσοχή σου σε ότι αφορά την οικογένεια και την ακίνητη περιουσία.

Σημαντικές μπορεί να είναι οι εξελίξεις σε ότι αφορά το οικογενειακό περιβάλλον, καθώς δεν αποκλείεται να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για τη δημιουργία της δικής σου οικογένειας ή τη μετακόμιση σου σε νέο σπίτι κάνοντας μία νέα αρχή.

Ιδιαίτερα προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε ότι αφορά την κυκλοθυμία και τον έντονο συναισθηματισμό.

Ιχθύες

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στον Ταύρο στρέφει την προσοχή σου σε ότι αφορά το κοντινό του περιβάλλον και την επικοινωνία που έχεις με σημαντικά πρόσωπα για εσένα όπως αδέρφια, ξαδέρφια, στενούς φίλους.

Ήρθε η κατάλληλη στιγμή να κλείσει ζητήματα που πιθανά σε ταλάνισαν μέχρι τώρα και να ανοίξεις ένα νέο κεφάλαιο αφήνοντας πίσω ότι σε στεναχώρησε.

Νέες γνωριμίες μπορεί να προκύψουν σε σχέση με το εμπόριο, την επικοινωνία ή τις δημόσιες σχέσεις.

Θα σου δώσουν την ευκαιρία για να επεκταθείς επαγγελματικά, η επιχειρηματολογία και η πειθώ σου θα παίξουν καταλυτικό ρόλο στις όποιες εξελίξεις.

 

 

πηγή e-zwdia.gr