Καλαμάτα: Τρεις γυναίκες νεκρές σε ταβέρνα από έκρηξη – Πως εκτυλήχθηκε η τραγωδία

203

Μια ασύλληπτη τραγωδία εκτυλίχθηκε χτες το βράδυ σε ταβέρνα της Καλαμάτας, όταν τρεις γυναίκες έχασαν τη ζωή τους μετά από έκρηξη φιάλης προπανίου

 

Πρόκειται για δύο εργαζόμενες της ταβέρνας, ηλικίας 53 και 46 ετών, και την 53χρονη σύζυγο του ιδιοκτήτη του καταστήματος, που βρίσκεται στη διασταύρωση των οδών Σανταρόζα και Ηρώων στην Καλαμάτα.

Κατά την έκρηξη τραυματίστηκαν ελαφρά άλλοι δύο άνθρωποι, ο 53χρονος ιδιοκτήτης του καταστήματος και μια 27χρονη εργαζόμενη. Η ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε περί τις 21:00 στην κουζίνα του εστιατορίου, την ώρα που προσπαθούσαν να αλλάξουν τη φιάλη.

Η έκρηξη είχε ως αποτέλεσμα να καεί ολοσχερώς το κατάστημα αλλά λόγω της έγκαιρης επέμβασης οκτώ πυροσβεστών, που έφτασαν στο σημείο με τρία οχήματα, οι φλόγες δεν επεκτάθηκαν σε παρακείμενα σπίτια και καταστήματα.

Αυτόπτες μάρτυρες που ήταν μπροστά στο τραγικό περιστατικό, περιγράφουν πως όλα έγιναν μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου. Ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας βρισκόταν στη σάλα ενώ η σύζυγός του ήταν με τις δύο μαγείρισσες στην κουζίνα. Αμέσως μετά την έκρηξη, ο ιδιοκτήτης του καταστήματος προσπάθησε να πλησιάσει την κουζίνα, η οποία, όμως, είχε μετατραπεί σε πύρινη κόλαση.

Τραγωδία από έκρηξη σε ταβέρνα στην Καλαμάτα!

Τραγωδία από έκρηξη σε ταβέρνα στην Καλαμάτα. Τρεις οι νεκροί με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες. Μείνετε συντονισμένοι… Περισσότερες πληροφορίες σε λίγο.

Gepostet von Μεσόγειος Τηλεόραση am Samstag, 2. Februar 2019

 

 

 

 

Πηγή: cnn.gr