Καζάνι έτοιμο να εκραγεί η Ελληνική Ομογένεια κατά Τσίπρα!

245

Η Παμμακεδονική  Ένωση  τον χαρακτήρισε  ως ανεπιθύμητο στις ΗΠΑ

Ηχηρό «ράπισμα»  στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα  δίνει με επιστολή-καταπέλτη η Παμμακεδονική Ένωση Αμερικής, θεωρώντας τον πρόσωπο ανεπιθύμητο, εξαιτίας των χειρισμών του στην ονομασία των Σκοπίων.

 

Οι  Έλληνες της Αμερικής, μέσω της μεγαλύτερης Ένωσης  των Μακεδόνων, θεωρούν ανεπιθύμητο τον πρωθυπουργό στις ΗΠΑ  αλλά και τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά.  Η Συμφωνία των Πρεσπών έχει εξοργίσει τα μέλη της Παμμακεδονικής  Ένωσης Αμερικής  που  θεωρούν ότι είναι απαράδεκτη η στάση της  Ελληνικής Κυβέρνησης  στην διαπραγμάτευση με τα Σκόπια, με αποκορύφωμα την Συμφωνία των Πρεσπών. « Με αυτή τη Συμφωνία παραχωρούμε όνομα, γλώσσα και ταυτότητα στους γείτονές μας» τονίζουν, μεταξύ άλλων στο  ομόφωνο ψήφισμα-καταγγελία.

Επίσης θεωρούν απαράδεκτη την στάση του κ. Τσίπρα και των στελεχών της Κυβέρνησης έναντι της πλειοψηφίας του Ελληνικού λαού καθώς αρνούνται να προχωρήσουν σε δημοψήφισμα για μια  τόσο σοβαρή υπόθεση όπως το Σκοπιανό.

«Εμείς οι Μακεδόνες που ζούμε στις ΗΠΑ ως ελάχιστο δείγμα σεβασμού:

  • Προς τους προγόνους μας που έχυσαν το αίμα τους στα ιερά χώματα της Μακεδονίας για να την απελευθερώσουν
  • Προς τους συναγωνιστές μας στην Ελλάδα και στην Ομογένεια που κάνουμε όλοι μαζί αγώνα για να μην περάσει η ατιμωτική αυτή συμφωνία 
  • Και κυρίως προς τα ίδια μας τα παιδιά και τις επόμενες γενιές, χαρακτηρίζουμε τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τον ΥΠΕΞ Νίκο Κοτζιά ως ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΑ πρόσωπα στις  ΗΠΑ»  τονίζουν για να καταλήξουν: « Εμείς απλά λέμε αυτό που η ίδια η ιστορική αλήθεια βροντοφωνάζει:  Η Μακεδονια είναι μία, η Μακεδονία είναι Ελλάδα!»