Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στις σήραγγες του Αγίου Κωνσταντίνου

150

Ταλαιπωρία και ουρές περιμένει στην Αθηνών-Λαμίας

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν έως και την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου, στον αυτοκινητόδρομο Αθηνών-Θεσσαλονίκης-Εύρου και συγκεκριμένα στις περιοχές του Αγίου Κωνσταντίνου και Καμένα Βούρλα

Ειδικότερα σήμερα Τρίτη 25, αύριο Τετάρτη 26, μεθαύριο Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου και από τις από τις  κάθε ημέρας, θα σημειωθεί ολική διακοπή της κίνησης των οχημάτων, και στις δύο κατευθύνσεις θα υπάρχει από τις 08:00 έως και τις 00:00  καθημερινά έως και την Πέμτη 27 Σεπτεμβρίου . Έτσι οι οδηγοί που θα κινούνται με κατεύθυνση προς Λαμία, θα βγαίνουν από τον αυτοκινητοδρόμου στον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Λογγού και μέσω ειδικών σημάνσεων θα οδηγούνται στον αυτοκινητόδρομο.

Οι οδηγοί που θα κινούνται με κατεύθυνση προς Αθήνα θα βγαίνουν από τον  αυτοκινητοδρόμο στον Δυτικό Ημικόμβο Καμένων Βούρλων. Με την χρήση κατάλληλων προσωρινών σημάνσεων, θα οδηγούνται έως τον ανισόπεδο κόμβο Λογγού, από όπου και θα ξανα μπαίνουν στον αυτοκινητόδρομο.

Την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου δεν θα κυκλοφορεί, από τις 10:00 έως τις 12:00, κανένα αυτοκίνητο στο τμήμα του δρόμου που γίνονται οι εργασίες με κατεύθυνση την Λαμία, όπως επίσης από τις 14:00 έως τις 16:00 , στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα.