
– Η σορός εντοπίστηκε στο χώρο του αμαξοστασίου – Στους 22 οι νεκροί από την κακοκαιρία στη Μάνδρα – Πιθανότατα πρόκειται για τον κυνηγό που αγνοούνταν
Δυστυχώς ακόμη ένας νεκρός εντοπίστηκε στη Μάνδρα. Σύμφωνα με την ενημέρωση από την Πυροσβεστική πρόκειται για άνδρα.
Ο αριθμός των νεκρών από την κακοκαιρία που έπληξε τη Δυτική Αττική έφτασε πλέον στους 22.
Η σορός, σύμφωνα με πληροφορίες, εντοπίστηκε από υπαλλήλους του δήμου. Οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι από το σημείο αναδυόταν έντονη δυσοσμία και έτσι κλήθηκε άμεσα η πυροσβεστική για έρευνα.
Δεν διευκρινίζεται επίσημα εάν πρόκειται για τον αγνοούμενο κυνηγό, ωστόσο προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες για άλλο άτομο που αγνοείται.
Η σορός θα μεταφερθεί στο νοσοκομείο για τη διαδικασία της αναγνώρισης.
Η σορός εντοπίστηκε στην περιοχή κοντά στο αμαξοστάσιο του δήμου πλάι στο φονικό ρέμα.
Στο ίδιο σημείο είχαν εντοπιστεί πριν από μία εβδομάδα άλλες τρεις σοροί. Όλοι οι νεκροί την ώρα της θεομηνίας βρίσκονταν στην παλιά εθνική οδό. Παρασύρθηκαν από το ορμητικό ρέμα και τα σώματά τους κατέληξαν στον χώρο του αμαξοστασίου, όπου ο χείμαρρος βρίσκει εμπόδιο.
Τόνοι από φερτά υλικά είχαν μεταφερθεί στο σημείο κάνοντας την διαδικασία του εντοπισμού των νεκρών εξαιρετικά δύσκολη.
Νεκρό άτομο #εντοπίστηκε και ανασύρεται από εξωτερικό χώρο πλησίον του αμαξοστασίου του δήμου Μάνδρας Αττικής.
Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

Πυροσβεστικό Σώμα@pyrosvestiki








