Μετά το διαζυγίου ΑΝΕΛ-ΣΥΡΙΖΑ ο Καμμένος τα έσπασε στα μπουζούκια – Το “βαρύ” ζεϊμπέκικο στον Γονίδη (βίντεο)

177

«Από τα ψηλά στα χαμηλά και από τα πολλά στα λίγα»… αυτοί είναι οι στίχοι που «ξεσήκωσαν» τον Πάνο Καμμένο στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδούν ο Σταμάτης Γονίδης και ο Νίκος Μακρόπουλος

 

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων αποφάσισε μετά από μία δύσκολη εβδομάδα, λόγω του διαζυγίου ΑΝΕΛ-ΣΥΡΙΖΑ που «έφερε» και την παραίτησή του από ΥΕΘΑ, να το ρίξει έξω και να επισκεφτεί το βράδυ της Πέμπτης το νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζονται ο Σταμάτης Γονίδης και ο Νίκος Μακρόπουλος.

Ο πρώην Υπουργός Εθνικής Αμυνας δεν δίστασε να ανέβει στην πίστα και να χορέψει ζεϊμπέκικο την ώρα που ο Γονίδης ερμήνευε το τραγούδι του αείμνηστου Στέλιου Καζαντζίδη «Απ΄τα ψηλά στα χαμηλά».

Ο Πάνος Καμμένος δεν χόρεψε όλο το τραγούδι, καθώς αφού έκανε μερικές φιγούρε,  έχοντας μία παρέα από άνδρες να του βαράνε παλαμάκια, έδωσε ένα φιλί στον Σταμάτη Γονίδη και αποχώρησε από την σκηνή του νυχερινού κέντρου.

Πάντως αυτή δεν ήταν η μοναδική φορά που ο Πάνος Καμμένος ανέβηκε στην σκηνή, καθώς μετά από κάλεσμα του  Νίκου Μακρόπουλου, ο βουλευτής ανέβηκε και πάλι για να τραγουδήσει μαζί του.

Δείτε το βίντεο:

 

 

 

 

 

Πηγή: iefimerida.gr