Νέες αποκαλύψεις για το κύκλωμα κοκαΐνης στο Κολωνάκι: «Έχω φτύσει αίμα για το παιδί μου – Δεν θα το έβαζα σε κίνδυνο»

126

Καμία σχέση δεν είχε με όσα συνέβαιναν στο γνωστό εστιατόριο του Κολωνακίου, το οποίο σύμφωνα με τις κατηγορίες που έχουν απαγγελθεί, είχε μετατραπεί σε κέντρο διακίνησης ναρκωτικών σε «επωνύμους» ηθοποιούς, καλλιτέχνες κ.ά. ισχυρίστηκαν οι περισσότεροι κατηγορούμενοι της υπόθεσης,

 

απολογούμενοι σήμερα ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων της Αθήνας, όπου διεξάγεται η δίκη για την υπόθεση το αποκαλούμενο …σουσάδικο της κόκας.

Καμία ιδέα δεν είχε για διακίνηση ναρκωτικών στο μαγαζί ούτε η γνωστή ηθοποιός και συνιδιοκτήτρια της επιχείρησης που απολογήθηκε σήμερα στο δικαστήριο. Το ίδιο – δηλαδή πλήρη άγνοια – δήλωσε ότι είχε και ο γιος της ηθοποιού, ο οποίος είναι επίσης κατηγορούμενος στην υπόθεση.

Στη σύντομη απολογία της στο δικαστήριο, η ηθοποιός αρνούμενη τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει, είπε μεταξύ άλλων: «Έχω φτύσει αίμα να μεγαλώσω το παιδί μου. Ποτέ δεν θα έβαζα σε κίνδυνο τη ζωή του, την πορεία του και την καριέρα του».

Μάλιστα, δήλωσε έκπληξη και για την εμπλοκή στην υπόθεση του συνιδιοκτήτη και συνέταιρου της στο μαγαζί, τον οποίο χαρακτήρισε φιλικό και καλόκαρδο άνθρωπο. «Μέχρι τη στιγμή που έγινε αυτό, ζούσα ένα όνειρο. Μου κάνει τρομερή εντύπωση αυτό το πράγμα» ανέφερε η ηθοποιός.

Η ίδια αρνήθηκε ότι γνώριζε τους κατηγορουμένους της υπόθεσης και ότι έκανε παρέα μαζί τους, αναφέροντας πως της ήταν απλώς «κοινωνικά γνωστοί». Σύμφωνα δε με τα όσα ανέφερε στην απολογία της η ηθοποιός, κανείς δεν ενημέρωσε ούτε την ίδια ούτε το γιο της για το τι συνέβαινε στο κατάστημα, στο οποίο είχε ποσοστά και εκείνη.

Τι είπε ο γιος της ηθοποιού

Από την πλευρά του ο γιος της ηθοποιού απολογούμενους στο δικαστήριο, υποστήριξε και εκείνος πως δεν γνώριζε ούτε είχε πληροφορηθεί κάτι. «Αν ήξερα, θα διέκοπτε κατευθείαν τη συνεργασία μας» είπε ο κατηγορούμενος, ο οποίος αναφέρθηκε στη συνέχεια στο γνωστό παρουσιαστή που απολογήθηκε κατά την περασμένη συνεδρίαση του δικαστηρίου. «Είχε βάλει κάποιο κεφάλαιο. Δεν ήθελε να ασχολείται, να έχει κάποιο ρόλο. Ερχόταν για φαγητό μια φορά την εβδομάδα μόνο» ανέφερε για τον παρουσιαστή ο κατηγορούμενος, υποστηρίζοντας την αθωότητά του.

Στην ίδια γραμμή της άρνησης της κατηγορίας για διακίνηση ναρκωτικών, κινήθηκαν όμως κατά τη σημερινή συνεδρίαση και οκτώ ακόμη κατηγορούμενοι που απολογήθηκαν στο δικαστήριο. Οι συγκεκριμένοι κατηγορούμενοι στο σύνολό τους υποστήριξαν πως ήταν χρήστες και επεδίωκαν μόνο να βρουν τη δόση τους.

Επιπλέον, κατά τη σημερινή ακροαματική διαδικασία απολογήθηκε συμπληρωματικά, και ο συνιδιοκτήτης του μαγαζιού, ο οποίος ρωτήθηκε για συνομιλίες που περιλαμβάνονται στη δικογραφία. Στις συνομιλίες αυτές περιλαμβάνεται και το όνομα άλλης γνωστής ηθοποιού, η οποία αν και είναι κατηγορούμενη δεν βρέθηκε στο δικαστήριο για να απολογηθεί.

Απαντώντας στις σχετικές ερωτήσεις ο κατηγορούμενος συνιδιοκτήτης του εστιατορίου ανέφερε ότι η συνομιλία του με την απούσα από το δικαστήριο ηθοποιό ήταν «κέρασμα». Όπως εξήγησε, «κατέβηκα κάτω από το σπίτι μου και ήπιαμε παρέα». Μάλιστα, ο συνήγορος της ηθοποιού, υποστήριξε στο δικαστήριο πως η ίδια είναι περιστασιακός χρήστης και οι αναφορές στις τηλεφωνικές συνομιλίες έχουν να κάνουν για ιδία χρήση.

Πλέον η δίκη για τη συγκεκριμένη υπόθεση έχει μπει στην τελική ευθεία για την ανακοίνωση της ετυμηγορίας του δικαστηρίου, αφού πρώτα ολοκληρωθεί η αγόρευση του εισαγγελέα της έδρας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή: makeleio.gr