Νέες Τιμητικές Διακρίσεις για τις Παγκόσμιες Πρωταθλήτριες της Ολυμπιάδας Θρακομακεδόνων !!!

302

Νέες Τιμητικές διακρίσεις για την Ολυμπιάδα Θρακομακεδόνων και τις Παγκόσμιες Πρωταθλήτριες ¨Γενικής Γυμναστικής”.
Η βράβευση θα πραγματοποιηθεί στο Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού από τον Υφυπουργό Γεώργιο Βασιλειάδη, στις 24 Ιανουαρίου 2018 στις 13:00.
θα προηγηθεί στο Αρχελάου Θέατρο την Κυριακή στις 14 Ιανουαρίου 2018 η βράβευση της Ολυμπιάδας Θρακομακεδόνων για την προσφορά της στον αθλητισμό και την κοινωνία !!

Ψηφίστε ΕΔΩ την Ολυμπιάδα Θρακομακεδόνων για τον τίτλο “Team of the Year”!
Oι θρυλικοί «Λύκοι″ της Ολυμπίας Δραγούνη – Ολυμπιάδα Θρακομακεδόνων (Παγκόσμιοι Πρωταθλητές) ΚΕΡΔΙΣΑΝ την ψήφο των φιλάθλων, που τους χάρισε άλλη μία σπουδαία τιμητική διάκριση, το ετήσιο βραβείο της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Γυμναστικής (UEG) “European Team 2017”

Για πρώτη φορά, η UEG αποφάσισε να θεσπίσει έπαθλα για τους κορυφαίους της χρονιάς στην ευρωπαϊκή γυμναστική. Μάλιστα, οι νικητές σε κάθε κατηγορία αναδείχθηκαν βάσει των προτιμήσεων του κοινού, όπου ψήφιζαν μέχρι το πρωί της Δευτέρας 15 Ιανουαρίου στον δικτυακό τόπο της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας (κάθε χρήστης Facebook έχει το δικαίωμα να ψηφίζει μία φορά).
Video Gallery

Η ομάδα Γυμναστικής για Όλους της Ολυμπιάδας Θρακομακεδόνων είναι υποψήφια για το έπαθλο στην κατηγορία της Κορυφαίας Ομάδας της Χρονιάς (“Team of the Year”). Οι «λύκοι» της Ολυμπίας Δραγούνηκατέκτησαν το Τρόπαιο «Μπρούνο Γκράντι» στο παγκόσμιο πρωτάθλημα “World Gym For Life Challenge” στη Νορβηγία, παρουσιάζοντας ένα εντυπωσιακό πρόγραμμα με θέμα “Τhe Wolves And The Moon”, το οποίο επιλέχθηκε και από την Ε.Ο.Ε. για να πλαισιώσει την Τελετή Παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων «Πιεονγκτσάνγκ 2018».

Συγχαρητήρια Ολυμπία Δραγούνη και Ολυμπιάδα Θρακομακεδόνων για την προσφορά σας στον Αθλητισμό, στο Πολιτισμό και την Χώρα μας !!!

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

http://focusmusic.gr/images/music%20main%20.jpg