ΝΕΟ ΕΚΤΑΚΤΟ Δελτίο Καιρικών Φαινομένων εξέδωσε η ΕΜΥ

1333

Η κακοκαιρία με τις  πολύ χαμηλές για την εποχή θερμοκρασίες σε όλη τη χώρα, και τις κατά τόπους και κατά διαστήματα πυκνές χιονοπτώσεις θα διατηρηθεί μέχρι την Κυριακή (13-03-2022).

Νέο Δελτίο Καιρικών Φαινομένων που εξέδωσε η ΕΜΥ

Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση της ΕΜΥ

Σήμερα Παρασκευή (11-03-2022) θα συνεχιστούν στα ανατολικά ηπειρωτικά και το Αιγαίο και συγκεκριμένα, στην ανατολική Θεσσαλία, τις Σποράδες, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια, την ανατολική και βόρεια Αττική, την ανατολική Πελοπόννησο, τα νησιά βόρειου και ανατολικού Αιγαίου, τις Κυκλάδες και την Κρήτη, θα είναι όμως μικρής γενικά έντασης και παροδικές.

Αύριο Σάββατο (12-03-2022) χιονοπτώσεις κατά τόπους πυκνές αναμένονται από το μεσημέρι στην ανατολική Στερεά (συμπεριλαμβανομένης της Αττικής), την κεντρική και ανατολική Πελοπόννησο και τα ορεινά – ημιορεινά της Κρήτης, ενώ θα χιονίσει και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, τις Κυκλάδες και τα πεδινά της βόρειας Κρήτης.

Την Κυριακή (13-03-2022) οι χιονοπτώσεις στις περισσότερες περιοχές από νωρίς το πρωί θα εξασθενήσουν και από το μεσημέρι θα σταματήσουν και μόνον στην Κρήτη θα συνεχιστούν μέχρι και τη Δευτέρα

(14-03-2022), αλλά όχι με μεγάλες εντάσεις.

Περισσότερες λεπτομέρειες για την εξέλιξη του καιρού στα τακτικά δελτία καιρού, στην ιστοσελίδα της ΕΜΥ (www.emy.gr)