Νicolas και Carlo Iacullo: Νέες τεχνικές στην κομμωτική τέχνη

570

Γιατί συναντήθηκαν στην Αθήνα και τι καινούργιο παρουσίασαν

 

Συνάντηση κορυφής για την κομμωτική τέχνη. Ο διεθνούς φήμης Έλληνας κομμωτής Master Nicolas και ο Ιταλός Master Carlo Iacullo παρουσίασαν νέες τεχνικές και προϊόντα για τα μαλλιά.

 

Η νανοτεχνολογία πλέον μπαίνει και στην κομμωτική τέχνη και τα προϊόντα για τα μαλλιά της  Bevisible by We Hair  στα χέρια των διάσημων Masters της κομμωτικής, μεταμόρφωσαν τα μοντέλα. Παράλληλα μας έκαναν γνωστά τα ευρωπαϊκά trends στο χώρο της κομμωτικής, σε μια διαφορετική εκδήλωση που έγινε  στην Nicolas Academy of Style.

Εντύπωση σε όλους τους παρευρισκόμενους, προκάλεσε η παρουσίαση του νέου τρόπου βαφής με τα paper shades ενώ την παράσταση έκλεψαν τα προϊόντα αναδόμησης της τρίχας και η τεχνική ανακατασκευής των κατεστραμμένων μαλλιών.

Οι κομμωτές Master Nicolas και Master Carlo Lacullo

Οι Masters της κομμωτικής Nicolas και Carlo τόνιζαν επανειλημμένα ότι το μυστικό για να είναι μια γυναίκα ακαταμάχητη, sexy και δυναμική είναι η υγεία των μαλλιών της. Συγκεκριμένα ο Master Nicolas μας είπε: «Με τον σύγχρονο τρόπο ζωής και τον τρόπο που μεταχειρίζονται οι γυναίκες τα μαλλιά τους προκαλούνται φθορές και τα μαλλιά χάνουν την λάμψη τους. Με το Repair system της Bevisible by We Hair στα κομμωτήρια Nicolas ξεκινάει μια προσπάθεια ενημέρωσης των πελατών για πραγματικό αποτέλεσμα στην αναδόμηση των μαλλιών‘’

Εντυπωσιασμένος ήταν όμως και ο Ιταλός Master Carlo Iacullo που υπογράμμισε ότι οι Ελληνίδες είναι πανέμορφες, μοιάζουν στην φινέτσα με τις Ιταλίδες και προσέχουν τα μαλλιά τους.