Νίκος Παππάς: «Ο κ. Κοτζιάς σπανίως λέει ψέματα»

216

“Αποκλείεται να γίνει ο νέος Βαρουφάκης”

«Να διευρυνθεί ο κοινοβουλευτικός έλεγχος και να μη συζητιούνται με ανευθυνότητα στη δημόσια σφαίρα αυτά τα ζητήματα» σχολίασε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκος Παππάς, την περίπτωση με τα μυστικά κονδύλια του ΥΠΕΞ

Ο υπουργός ΨΗΠΤΕ σημείωσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ το 2011 είχε μιλήσει για γκρίζες ζώνες στα μυστικά κονδύλια, ενώ τάχθηκε υπέρ να επεκταθεί η ρύθμιση που ισχύει για το ΥΠΕΞ και στα άλλα υπουργεία.

“Όλοι μας καλούμαστε να δείξουμε ένα αίσθημα ευθύνης και στην πολιτική και στη δημοσιογραφία” σχολίασε ο Ν. Παππάς υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι «τώρα την υπόθεση ανέλαβε ο πρωθυπουργός και προχωράμε παρακάτω.

“Η γραμμή για το Μακεδονικό δεν αλλάζει, η Ελλάδα δεσμεύεται σε ανώτατο επίπεδο από τη συμφωνία των Πρεσπών και πέραν τούτου ουδέν” τόνισε κλείνοντας το θέμα.

Καλούμενος να σχολιάσει αιτιάσεις του τύπου ότι ο “Π. Καμμένος κρατά τον πρωθυπουργό” ο Ν. Παππάς απάντησε ότι “αυτά είναι ενδεικτικά του επιπέδου ορισμένων

Απαντώντας στο αν ο Ν. Κοτζιάς θα γίνει ο “νέος Βαρουφάκης” για την κυβέρνηση, ο υπουργός ΨΗΠΤΕ σημείωσε χαρακτηριστικά ότι “ο κ. Κοτζιάς σπανίως λέει ψέματα”

“Αποκλείεται να γίνει ο νέος Βαρουφάκης”