Για ποια είπε ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης «να μια ξανθιά που μπορεί και παίζει» -Βίντεο

295

Η ατάκα του ηθοποιού για τη συμπρωταγωνίστριά του

Ενθουσιασμένος από τη συνεργασία του στο σίριαλ «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα» με την Κλέλια Ρενέση δήλωσε ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης στην εκπομπή «Ελένη» του Alpha, όπου ήταν και οι δύο προσκεκλημένοι.

Μάλιστα, ο ηθοποιός αποκάλυψε μία ατάκα που είχε πει στο παρελθόν για την Κλέλια Ρένεση: «Παλιά την είχα δει κάπου με ξανθό μαλλί και, δε ξέρω αν το θυμάσαι, την είχα βρει κάπου και της λέω: Α, χθες συζητούσαμε με τη γυναίκα μου και είπα «να μια ξανθιά που μπορεί και παίζει»! Είσαι εξαιρετική! Έτσι της είχα πει».

«Αλήθεια είναι», επιβεβαίωσε η Κλέλια Ρένεση, σχολιάζοντας με χιούμορ: «Πού να ήξερα τότε ότι μετά από τόσα χρόνια θα παλεύεις τόσο πολύ να με παχύνεις!».

Από την πλευρά της, η ηθοποιός αναφέρθηκε στο πώς έγιναν οι συζητήσεις για τη συμμετοχή της στο «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα»: «Γύρω στη μέση του καλοκαιριού κι ενώ είχα κάνει τα πλάνα μου για φέτος και τα ταξίδια μου και όλα, σκάει αυτό το τηλέφωνο, πάω να συζητήσω και πηγαίνοντας στο ραντεβού έλεγα: «Αχ, να μην είναι κάτι που να μου αρέσει».