Αρχική Διάφορα Ο Λευτέρης Πανταζής αποκαλύπτει το μορφωτικό του επίπεδο…!!!

Ο Λευτέρης Πανταζής αποκαλύπτει το μορφωτικό του επίπεδο…!!!

187

Με απόλυτη ειλικρίνεια απάντησε ο Λευτέρης Πανταζής σε συνέντευξη, όταν ρωτήθηκε μέχρι ποια τάξη πήγε, όπου παραδέχθηκε ότι έχει φτάσει μόνο μέχρι τη Γ’ Δημοτικού. «Δεν πήγα γυμνάσιο. Δεν είχαμε χρήματα. Έπρεπε αναγκαστικά, για να ζήσουμε, να κάνω δουλειές του ποδαριού».
Μάλιστα, σε ερώτηση του περιοδικού «Εγώ» για το αν νιώθει μειονεκτικά γι’ αυτό, ο τραγουδιστής απάντησε: «Όχι. Πάντα όμως ρωτούσα και -ρωτάω ακόμη- για τη σωστή ορθογραφία των λέξεων, δεν το θεωρώ ντροπή. Ωστόσο γνωρίζω το αλφάβητο και κάνω ωραία καλλιγραφικά γράμματα, γιατί στη Ρωσία γράφαμε με πένα».

Αναφερόμενος στα δύσκολα παιδικά χρόνια και τους λόγους που δεν του επέτρεψαν να συνεχίσει το σχολείο, ο Λευτέρης Πανταζής εξήγησε ότι τα πρώτα χρόνια ζούσε στη Ρωσία και ότι όταν ήρθε με την οικογένειά του στην Ελλάδα στην αρχή τον αποκαλούσαν Ρωσάκι, ενώ είναι Πόντιος. Αυτός είναι, μεταξύ άλλων, και ο λόγος που συμπάσχει με τους πρόσφυγες.

«Γι’ αυτό στεναχωριέμαι και πονάω γι’ αυτούς τους ανθρώπους. Βλέπω εικόνες της ζωής μου. Ξέρω τι ζουν. Δεν θέλω να φαίνομαι ούτε να φωνάζω, είναι βαθιά επιθυμία μου όμως να κάνω μια συναυλία και όλα τα έσοδα να δοθούν στους πρόσφυγες».

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

Focus Music το καλύτερο ραδιόφωνο

 filathlos.gr