Ο «νεοφασισμός» έχει ένα όνομα στην Ελλάδα του 2018, ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ

466

Η κυβέρνηση της πρώτης «μαρτυρικής» φορά αριστεράς, με την Σταλινική της προπαγάνδα  ενοχοποιεί κάθε έννοια Πατριωτισμού και αγάπης στην Πατρίδα, χαρακτηρίζοντας κάθε της εκδήλωση «φασιστική». Όποιος σήμερα δεν δέχεται να πωληθεί η Μακεδονία, όποιος τιμά τον Σταυρό του Χριστού, δεν εξυπηρετεί τα σχέδια μουσουλμανοποίησης της Ελλάδας, γενικού ξεπουλήματος των πάντων, την προσβολή της Ιστορίας μας και την παράδοση της Εθνικής μας ακεραιότητας και ταυτότητας, εύκολα από την πραγματικά «νεοφασιστική» κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ ονομάζεται «φασίστας».

Όποιος αντιδρά, διαδηλώνει Δημοκρατικά την αντίθεση του στην Εθνική προσβολή που η κυβέρνηση της σημερινής μειοψηφίας υλοποιεί εξυπηρετώντας τα αφεντικά της, για εκείνη είναι φασιστική, αλλά το ότι με δική της εντολή οπλίζει τα χέρια της Ελληνικής αστυνομίας να χτυπά αμάχους, να ρίχνει χημικά, να στέλνει στο νοσοκομείο γυναικόπαιδα, για την «ψευτοκυβέρνηση» των Συριζοανέλ ασκείται δημοκρατική εξουσία. Αυτοί οι άνθρωποι δεν είναι απλά ανιστόρητοι, πολιτικά ανήθικοι, είναι πολιτικοί προδότες. Και πρέπει να φύγουν τώρα.

Μέσα σε λίγα χρόνια κατάφεραν να εξαθλιώσουν τον Ελληνικό λαό, να οδηγήσουν σε αυτοκτονίες πολλούς Έλληνες, να αθετήσουν όλες τις προεκλογικές τους δεσμεύσεις. Από το σκίσιμο των μνημονίων, την προστασία της πρώτης κατοικίας, τις μειώσεις εισοδημάτων  σε κάθε μορφή εργασίας, γενικότερα έκαναν πράξη ακριβώς τα αντίθετα από αυτά που τους έδωσαν την πλειοψηφία. Μεγαλύτερο παράδειγμα είναι η ίδια η συνεργασία δύο τόσο διαφορετικών πολιτικών προσωπικοτήτων, του άθεου – μηδενιστή δήθεν αριστερού Αλέξη Τσίπρα και του γνωστού σε όλους μας ψεκασμένου – κωλοτούμπα – κατά τα άλλα δεξιού Πάνου Καμμένου. Όλα για την καρέκλα, όλα θυσία για την παραμονή στην εξουσία. Όλα όχι προς όφελος του Ελληνικού λαού που τους ψήφισε, αλλά για την δική τους ανέλιξη, παραμονή και βεβαίως το χρήμα. Κυβερνούν με Ελληνικό χρήμα εξυπηρετώντας τυφλά μια Ευρώπη της Γερμανίας, μια Ευρώπη υπό την κατοχή της Μέρκελ.

Και ενώ ο λαός ξεπέρασε τα όρια του, ηθικά, κοινωνικά πολιτικά, ιστορικά, οικονομικά, εξακολουθούν να νομοθετούν, να εξουσιάζουν αποφασίζοντας και διατάζοντας. Υπογράφουν ότι τους έρχεται απ’ έξω χωρίς να λαμβάνουν υπ’ όψιν την λαϊκή βούληση, χωρίς να προστατεύουν τον λαό και την κληρονομιά του. Πρόσφατο παράδειγμα του ανθελληνικού πνεύματος αυτής της κυβέρνησης, είναι  το ότι συμπεριέλαβαν Εθνική κληρονομιά στο υπερταμείο σε ξένη διαχείριση. Και θα γίνω σαφής γνωρίζοντας το μίσος στην Γραφή και τον λόγο μου, δηλώνοντας τους βεβαίως πως δεν τους φοβάμαι και θα συνεχίσω έως το τέλος, ότι αποτελούν την πλέον προδοτική πολιτικά κυβέρνηση που πέρασε έως σήμερα από την χώρα μας. Έσυραν τους Έλληνες και τις Ελληνίδες σε ένα Δημοψήφισμα με το ερώτημα του «ναι» ή του «όχι» στο μνημόνιο και παρά την συντριπτική πλειοψηφία του Όχι μέσα σε λίγες ημέρες πέταξαν στα σκουπίδια την εντολή του λαού και έφεραν το χειρότερο μνημόνιο όλων στην Ελλάδα. Και ενώ η Πατρίδα μας το 2014 βρισκόταν ένα βήμα πριν, ώστε να βγει από την τεράστια αυτή κρίση και τις επιτηρήσεις, ήρθαν αυτοί για να την υπερχρεώσουν και να την δεσμεύσουν για δεκαετίες πολλές ακόμα.

Περισσότερο πειθήνια όργανά τους σε ΔΝΤ και ΕΕ δεν θα μπορούσαν να βρουν από το μόρφωμα που λεηλατεί τα πάντα στο πέρασμα του. Η Ελλάδα σήμερα βρίσκεται στην χειρότερη θέση που ήταν ποτέ . Αυτοί οι πολιτικά επικίνδυνοι άνθρωποι πρέπει να φύγουν άμεσα από το τιμόνι της χώρας μας. Ζητάμε εκλογές. Γιατί η μόνη έξοδος από την κρίση που περνάμε σε κάθε επίπεδο, αυτοί οι άνθρωποι είναι κυρίως Εθνικά επικίνδυνοι. Κάθε μέρα που περνάει με αυτούς στην διακυβέρνηση επιτελείται θάνατος. Αποτελεί την μεγάλη ντροπή της Ελλάδας παγκοσμίως. Άνθρωποι αμόρφωτοι, δίχως παιδεία, δίχως γνώση της Ιστορίας μας, άθεοι – είναι ικανοί για όλα. Ο λαός τελμάτωσε. Η χώρα αιμορραγεί. Αυτή η κυβέρνηση πρέπει να φύγει Εδώ και Τώρα.

Δεν είναι αίτημα μας.

Όχι!

Είναι εντολή μας.

 

Θωμάς Κονσολάκης (Γέροντας Ιλαρίων) Διευθυντής Τύπου και Ενημέρωσης FOCUS MEDIA GROUP.