Ο βουλευτής της ΝΔ Γεώργιος Βλάχος σε μία εκ βαθέων συνέντευξη για τα πολιτικά δρώμενα λίγο πριν τις κάλπες

801

Συνέντευξη εφ’ όλης  της ύλης παραχώρησε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και υποψήφιος στην Ανατολική Αττική, Γεώργιος Βλάχος, καλεσμένος στο στούντιο της Focus Web Tv. Ο  κύριος Βλάχος ανέλυσε την περιρρέουσα ατμόσφαιρα μεταξύ των κομμάτων, λίγες μόνον ημέρες πριν τις κάλπες, σχολιάζοντας παράλληλα και την μεγάλη διαφορά της Νέα Δημοκρατίας έναντι του ΣΥΡΙΖΑ στις πρόσφατες δημοσκοπήσεις.

Ο βουλευτής, δεν διστάζει να αναφερθεί και στις λανθασμένες πολιτικές που ακολούθησε την τελευταία τετραετία η κυβέρνηση, προτάσσοντας τις εναλλακτικές πολιτικές που έχει στην ατζέντα της η Νέα Δημοκρατία και ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Παράλληλα εξέφρασε την πεποίθησή του πως το κόμμα του, θα εξασφαλίσει και την αυτοδυναμία στο ελληνικό κοινοβούλιο.

Αναφερόμενος στην Ανατολική Αττική και ειδικά στον δήμο Αχαρνών, μέσω της εμπειρίας αλλά και της  ενεργού δράσης του, όλα αυτά τα χρόνια, σταχυολογεί τα σημαντικότερα προβλήματα, καταθέτοντας παράλληλα και το σχέδιο αντιμετώπισής τους.

Ιδιαίτερη αναφορά, φανερώνοντας ότι τα θέματα αυτά είναι υψηλά στην πολιτική ατζέντα και του κόμματός του, έκανε για την εγκληματικότητα, την μετεγκατάσταση του καζίνο της Πάρνηθας και της συνέπειες που θα έχει αυτή αν δεν παρθούν μέτρα, αλλά και στα έργα που μέχρι σήμερα δεν έχουν πραγματοποιηθεί. Ειδική αναφορά έκανε και στην ανάγκη ανάδειξης της ιστορικής κληρονομιάς του δήμου Αχαρνών και του αρχαίου θεάτρου της πόλης. Ένα μνημείο παγκόσμιας πολιτιστικής σημασίας.

Κλείνοντας την συνέντευξή του, τόνισε την ιδιαίτερη σημασία που θα έχουν οι εκλογές της 7ης Ιουλίου, προκειμένου η χώρα να αλλάξει σελίδα, βαδίζοντας σε ένα πιο στέρεο μέλλον με νέες θέσεις εργασίας, αύξηση της παραγωγικότητας, χαμηλότερη φορολόγηση και επαναπατρισμού των νέων.

Δείτε όλη την συνέντευξη  εδώ: