Οκτώβριος 2018: Οι σημαντικές ημερομηνίες του μήνα για όλα τα ζώδια

269

Ποιες είναι οι σημαντικές ημερομηνίες του ζωδίου σου για τον μήνα Οκτώβριο?

Διάβασε παρακάτω, για να γνωρίζεις ποιες ημερομηνίες είναι οι πιο σημαντικές για το ζώδιό σου για αυτόν τον μήνα.

ΚΡΙΟΣ

Από 1 έως 22 Οκτωβρίου

Ο Ήλιος στον Ζυγό θα σου δώσει μια καινούργια προοπτική κυρίως στις συνεργασίες, αλλά σε κάνει και πιο επικοινωνιακό/η.

Από 1 έως 9 Οκτωβρίου

Ο Ερμής στον Ζυγό σε οδηγεί σε άλλη διάσταση γιατί σου ανοίγει την πόρτα της επικοινωνίας με πολλά άτομα . Οπότε να είσαι έτοιμος/η για καινούργιες συμφωνίες .

Από 22 έως 24 Οκτωβρίου

Θα λειτουργήσεις δυναμικά και αυτό θα σε φέρει σε πλεονεκτική θέση. Πιθανόν να αναλάβεις κάτι που θα είναι η ευκαιρία να αναδείξεις τα προσόντα σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Από 1 έως 31 Οκτωβρίου

Η Αφροδίτη στον Σκορπιό, στον άξονά σου, φέρνει ανατροπές γιατί με κάποιο τρόπο σε συνδέει με το παρελθόν, κατά το οποίο ίσως είχες κάνει και συμβιβασμούς που τώρα μπορεί να σου φαίνονται άκυροι.

Από 1 έως 31 Οκτωβρίου

Ο Δίας στον άξονά σου αυξάνει τις προσδοκίες σου σε επίπεδο γνωριμιών και επαφών. Θα μπεις σε καινούργιους ρυθμούς.

24 Οκτωβρίου

Ηη Πανσέληνος που γίνεται στις 24 του μηνός στο ζώδιό σου θα είναι αρκετά έντονη γιατί θα συνοδεύεται από ανατροπές στο κάθε τι που θεωρούσες σταθερό και εξασφαλισμένο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Από 1 έως 23 Οκτωβρίου

Η ερωτική σου διάθεση θα βγει στην επιφάνεια γιατί η επικοινωνία θα είναι πολύ εύκολη και θα έχεις την ευκαιρία να περάσεις καλά και συγχρόνως να βάλεις μια καινούργια, δημιουργική πινελιά στη ζωή σου.

Από 1 έως 10 Οκτωβρίου

Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, είναι πιθανό ένα ταξίδι στο εξωτερικό ή να βρεθείς μπροστά σε μια πόρτα πανεπιστημίου.

Από 27 έως 28 Οκτωβρίο

Θα προσπαθήσεις με μεγαλύτερη ισχύ να κατοχυρώσεις τις γνώσεις σου και να τις προσαρμόσεις στις οικονομικές σου ανάγκες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Από 1 έως 31 Οκτωβρίου

Αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες, κάνεις τις τελικές διορθώσεις σε επίπεδο ορίων στη ζωή που σχετίζονται με τους άλλους.

Από 2 έως 3 Οκτωβρίου 

Θα προσπαθήσεις να ενταχθείς στον ευρύτερο χώρο των επικοινωνιών βγαίνοντας από τα μικρά σου όρια. Το μυστικό σε ό,τι κάνεις είναι να διασταυρώνεις τις πληροφορίες.

Από 1 έως 31 Οκτωβρίου

Εσύ που έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο να περιμένεις την «επιστροφή του ασώτου». Μπορεί, επίσης, να κάνεις μια νέα ερωτική γνωριμία που το πάθος θα είναι μεγάλο.

Από 10 έως 30 Οκτωβρίου

Θα δεις μια καινούργια ευκαιρία για να επενδύσεις είτε σε επιχειρήσεις είτε σε μια νέα κατάσταση.

ΛΕΩΝ

Από 1 έως 31 Οκτωβρίου

Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, θα έχεις μεγάλη διάθεση να διαπραγματευτείς, σε οικονομικό επίπεδο, τις υπάρχουσες προοπτικές, με στόχο να επεκταθείς ή να ανελιχθείς.

Από 1 έως 31 Οκτωβρίου

Αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο, θα ζήσεις όμορφες στιγμές στο σπίτι σου, μπορεί, μάλιστα, κάποια στιγμή να νιώσεις ότι θα ήθελες να τις φυλακίσεις.

Από 1 έως 31 Οκτωβρίου

Ο Άρης που βρίσκεται στον άξονά σου, στο ζώδιο του Υδροχόου, θα δημιουργήσει διάφορες αντιπαραθέσεις και συγχρόνως θα σου φέρνει συνέχεια στον δρόμο σου πολύ στενές και εξαρτημένες σχεδόν σχέσεις.

Από 4 έως 5 Οκτωβρίου

Η μοναδικότητά σου θα είναι το αβαντάζ σου για να μπεις μέσα σε καταστάσεις που ίσως άλλη φορά να μην ήταν εύκολο. Γενικά, θα κάνεις τις προσωπικές σου επεκτάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Από 1 έως 31 Οκτωβρίου

Ο Ποσειδώνας που βρίσκεται στον άξονά σου, στους Ιχθύς, σου προκαλεί συνέχεια συναισθηματικές εξάρσεις, σου δίνουν φαντασία αλλά και τάση σε καλλιτεχνικά ενδιαφέροντα.

Από 1 έως 31 Οκτωβρίου 

Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, θα έχεις μια πολύ δυναμική πρόοδο είτε μέσα από ταξίδια είτε μέσα από καινούργια γνώση.

ΖΥΓΟΣ

Από 1 έως 22 Οκτωβρίου

Ο Ήλιος στο ζώδιό σου γενικά θα σε ευνοήσει γιατί θα έχεις μεγαλύτερη συνειδητότητα, κάτι που τελικά θα σε κάνει να νιώσεις δυνατός/η και με αυτοπεποίθηση.

Από 1 έως και 9 Οκτωβρίου

Ο Ερμής στο ζώδιό σου θα σου δώσει νέες ιδέες που θα είναι εύκολο να υλοποιήσεις, αν τις μοιραστείς με άλλους ή τις επικοινωνήσεις ευρέως, κυρίως αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο.

9 Οκτωβρίου

Η Νέα Σελήνη που γίνεται στο ζώδιό σου επηρεάζει εσένα που έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο. Η ανάγκη σου να ξεκαθαρίσεις όλο το τοπίο στην προσωπική σου ζωή, θα είναι μεγάλη και θα λειτουργήσει σχεδόν λυτρωτικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Από 1 έως 31 Οκτωβρίου

Η Αφροδίτη δίνει το στίγμα της στο ζώδιό σου και επειδή θα είναι και ανάδρομη, θα σου φέρει νέες περιπέτειες, οι οποίες όμως έχουν τις ρίζες τους στο παρελθόν.

Από 10 έως 30 Οκτωβρίου

Ο Ερμής στο ζώδιό σου θα σου δώσει την έμπνευση, το κίνητρο, αλλά και τη διάθεση να κυνηγήσεις το κέρδος και την επικράτηση σε πολλούς χώρους.

24 Οκτωβρίου 

Με την Πανσέληνο που γίνεται στο άξονά σου, στο ζώδιο του Ταύρου, θα φυσήξει ένας καινούργιος αέρας, φέρνοντας περιπέτειες ή ακόμα και ανατροπές.

Από 23 έως και 31 Οκτωβρίου

Ο Ήλιος στο ζώδιό σου θα ενισχύσει τις ποιότητές σου και θα σου δώσει τη δυνατότητα να σκάψεις βαθιά μέσα σου για να ανακαλύψεις τη δύναμή σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Από 1 έως 31 Οκτωβρίου Οι κινήσεις σου θα έχουν στόχο να πάρεις γνώση πάνω σε πολύ ιδιαίτερα και πρωτοποριακά θέματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Από 1 έως και 31 Οκτωβρίου ο Κρόνος στον Αιγόκερω επηρεάζει περισσότερο εσένα που έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες και σίγουρα όλο και κάτι καλό θα αποκομίσεις

Από 1 έως 31 Οκτωβρίου

Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, θα βρεθείς με πολύ κόσμο και μέσα από εκεί θα κάνεις ανοίγματα είτε φιλικά είτε κοινωνικά είτε επαγγελματικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Από 1 έως 31 Οκτωβρίου

Ο Άρης που βρίσκεται στο ζώδιό σου σε κάνει πιο δυναμικό/η στη συμπεριφορά, με στόχο να πετύχεις τον στόχο σου και κυρίως να εκφράσεις τα θέλω σου .

Από 1 έως 31 Οκτωβρίου

Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, θα νιώσεις πιο αισιόδοξος/η σε σχέση με κάποιους μεγάλους στόχους που αφορούν στην οικονομική σου προέκταση. Απόφυγε τις υπερβολές.

ΙΧΘΥΕΣ

Από 1 έως 31 Οκτωβρίου 

Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, θα νιώσεις ότι η τύχη σου γύρισε ξαφνικά και από εκεί που κάποιες πόρτες ήταν κλειστές, ακόμα και στο εξωτερικό, θα ανοίξουν διάπλατα και θα γίνουν τα πράγματα εύκολα.

Από 20 έως 22 Οκτωβρίου 

Η χαλάρωση και η ηρεμία θα επανέλθουν στη ζωή σου κι έτσι θα έχεις τη δυνατότητα να ασχοληθείς περισσότερο με θέματα που σου φέρνουν ψυχική γαλήνη και ισορροπία.