Ορκωμοσία του νέου Δημάρχου Μεταμόρφωσης Ευστράτιου Σαραούδα

143

Το Σάββατο 31 Αυγούστου, στο κατάμεστο Συνεδριακό Κέντρο Μεταμόρφωσης πραγματοποιήθηκε με τεράστια επιτυχία, η τελετή ορκωμοσίας η ορκωμοσία του νέου Δημάρχου, Ευστράτιου Σαραούδα και των μελών του δημοτικού συμβουλίου Μεταμόρφωσης

 

Ο νέος δήμαρχος Μεταμόρφωσης και τα μέλη που θα απαρτίζουν το νέο δημοτικό συμβούλιο της πόλης, έδωσαν τον όρκο και δεσμεύτηκαν να εργασθούν όλοι από κοινού για τα συμφέροντα των δημοτών και του δήμου.

Σε έναν μεστό και ανθρώπινο λόγο οπού η συναισθηματική φόρτιση δεν έλειπε,ο δήμαρχος  εξέφρασε το όραμα της δημοτικής αρχής και έθεσε τα θεμέλια για μια νέα εκκίνηση για την πόλη της Μεταμόρφωσης με συνεργασία, εντιμότητα και εργατικότητα.

Την τελετή τίμησαν με την παρουσία τους μεταξύ άλλων, από την κεντρική πολιτική σκηνή ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας και Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, Κωστής Χατζηδάκης, οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας  Ζωή Ράπτη και Δημήτρης Καιρίδης και ο βουλευτής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.  Γιώργος Κατρούγκαλος.

Το focus web tv,  έδωσε το παρόν στην εκδήλωση και εξασφάλισε τις πρώτες δηλώσεις του νέου δημάρχου Ευστράτιου Σαραούδα αμέσως μετά την ορκωμοσία του

Δείτε το βίντεο:

 

Οι δηλώσεις και οι ευχές της νέας δημοτικής αρχής Μεταμόρφωσης:

 

Ο όμιλος Focus εύχεται υγεία και καλή σταδιοδρομία σε όλη την διοίκηση του Δήμου Μεταμόρφωσης για έναν Δήμο σύγχρονο, ασφαλή, λειτουργικό και ανθρώπινο.