Πάγκαλος: Όποιος κραδαίνει όπλο να πυροβολείται αμέσως από την αστυνομία

643

“Είχε όπλο ή δεν είχε; Εγώ είμαι της άποψης, όποιος κραδαίνει όπλο να πυροβολείται αμέσως από την αστυνομία, όπως συμβαίνει στη Σκανδιναβία και τις ΗΠΑ”, είπε μεταξύ άλλων ο Θεόδωρος Πάγκαλος, σχετικά με την υπόθεση του θανάτου του 35χρονου ομογενή Κωνσταντίνου Κατσίφα στην Αλβανία.

“Αυτός ο νέος πήγε να βάλει την ελληνική σημαία. Έχω βρει στο διαδίκτυο φωτογραφίες από τους Βουλιαράτες από την 25η Μαρτίου ή την 28η Οκτωβρίου και οι δρόμοι είναι γεμάτοι από ελληνικές σημαίες μέχρι αηδίας”, σχολίασε ο πρώην υπουργός, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Αναφερόμενος στα ελληνοτουρκικά και τις προκλήσεις των Τούρκων στο Αιγαίο, ο πρώην υπουργός είπε μεταξύ άλλων: “Οι Τούρκοι δεν έβαλαν κάποιον καινούργιο όρο πάνω στο τραπέζι, έχουν μία πάγια εξωτερική πολιτική η οποία περιλαμβάνει τις διεκδικήσεις πάνω στην Ελλάδα. Απλώς εμείς το ξεχνάμε, γιατί είμαστε ο λαός της φαιδράς πορτοκαλέας” και πρόσθεσε

“Εγώ θα έλεγα να μην δοκιμάσουμε την ισχύ τους, γιατί η Τουρκία είναι μια μεγάλη δύναμη, αυτό πρέπει να το παραδεχθούμε… Πρώτον να μην τους δοκιμάσουμε γιατί είναι ισχυρότεροι από εμάς και δεύτερον η ανθρώπινη ζωή δεν έχει το ίδιο κόστος στην Ελλάδα και την Τουρκία… Η Τουρκία είναι μια χώρα του τρίτου κόσμου όπου σφάζουν χιλιάδες ανθρώπους χωρίς κανένας να τους προσέξει”.

ΠΗΓΗ:enikos.gr