Ποιά διάσημη τραγουδίστρια επιβεβαίωσε τον αρραβώνα της με τον σύντροφό της;

257

Λίγες μέρες μετά την πρεμιέρα της ταινίας της, «A Star Is Born», η δημοφιλής star έκανε τη μεγάλη αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή.

Η Lady Gaga είναι full in love και πλέον δεν το κρύβει! Η αλήθεια είναι ότι τα δημοσιεύματα περί αρραβώνα με τον σύντροφό της και μάνατζέρ της Christian Carino κυκλοφορούν ήδη από τις αρχές του 2017 με την τραγουδίστρια και τους συνεργάτες της να μην είχαν διαψεύσει ή επιβεβαιώσει την χαρμόσυνη είδηση.

Λίγες μέρες μετά την πρεμιέρα της ταινίας της, «A Star Is Born», η δημοφιλής star έκανε τη μεγάλη αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή. Η εκκεντρική τραγουδίστρια ετοιμάζεται να παντρευτεί και επίσημα, αφού ο αρραβώνας της με τον 49χρονο Christian είναι πια γεγονός! Πιο συγκεκριμένα, η Lady Gaga επιβεβαίωσε τον αρραβώνα της, κατά τη διάρκεια του συγκλονιστικού λόγου που έδωσε στην εκδήλωση Elle Women in Hollywood, όταν ευχαρίστησε τον μάνατζερ της και… αρραβωνιαστικό της!

Μπορεί το ζευγάρι να αποφεύγει τις δημόσιες κοινές εμφανίσεις και να προτιμά να κρατά τη ζωή του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, όμως αυτή η ευχάριστη εξέλιξη δεν γινόταν να μείνει κρυφή.