Πλησίασε για να βοηθήσει τον οδηγό και της «κόπηκαν τα γόνατα» – Απίστευτες σκηνές σε δρόμο!

165

Πλησίασε κοπέλα, παριστάνοντας τον επισκέπτη στην πόλη, που δεν ξέρει τους δρόμους, αλλά στο μυαλό του είχε άλλα! Ο λόγος για άγνωστο άνδρα, ο οποίος χθες (20-03-2019) στις 21.00 ζήτησε από κοπέλα, στη λεωφόρο Ικάρου, στο ύψος των ΚΤΕΛ οδηγίες για να πάει στην Πυροσβεστική.

Σύμφωνα με καταγγελία που έγινε, το κόκκινο αυτοκίνητο με τον άνδρα ήταν σταθμευμένο με αναμμένα τα φώτα, και όταν η κοπέλα πέρασε από δίπλα, ο άνδρας της ζήτησε να τον κατευθύνει, καθώς όπως είπε «δεν είναι από τα μέρη και δεν ξέρει».

Η κοπέλα άρχισε να περιγράφει, προσπαθώντας να τον βοηθήσει. Αντιλήφθηκε όμως ότι ο άνδρας όση ώρα εκείνη προσπαθούσε να του εξηγήσει, ο ίδιος αυτοϊκανοποιούνταν!

Η κοπέλα, σοκαρισμένη, έφυγε, φοβούμενη τα χειρότερα, σε περίπτωση που ο άνδρας έβγαινε από το αμάξι του και με δεδομένο ότι εκείνη την ώρα δεν περνούσαν άλλοι πεζοί.

Ευτυχώς όπως είπε στους αστυνομικούς δεν την ακολούθησε και η περιπέτειά της σταμάτησε εκεί. Η αστυνομία προσπαθεί να φτάσει στα ίχνη του οδηγού από τις περιγραφές που έχει στη διάθεσή της.

Πηγή: cretalive.gr