Πορείες και συγκεντρώσεις στο κέντρο της Αθήνας – Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί

377

Οπλισμένοι με υπομονή θα πρέπει να είναι όσοι κινηθούν στο κέντρο της Αθήνας. Αυτή την ώρα πραγματοποιείται φοιτητικό συλλαλητήριο, με την πορεία να έχει ξεκινήσει από τα Προπύλαια, ενώ θα καταλήξει στη Βουλή

Ακόμη, στο πλαίσιο της 24ωρης διακλαδικής απεργίας για τις Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας, θα πραγματοποιηθεί πορεία εργαζομένων στις 12:00 από τα Χαυτεία, με κατεύθυνση το υπουργείο Εργασίας. Στην απεργία συμμετέχουν ο Σύλλογος Εργαζόμενων στα Φροντιστήρια Καθηγητών (ΣΕΦΚ), Σύλλογος Μεταφραστών – Επιμελητών – Διορθωτών (ΣΜΕΔ), Σύλλογος Υπαλλήλων Βιβλίου – Χάρτου – Ψηφιακών Μέσων Αττικής (ΣΥΒΧΨΑ), Σωματείο Βάσης Εργαζομένων στις ΜΚΟ (ΣΒΕΜΚΟ), Σωματείο Βάσης Εργαζομένων στον χώρο της ψυχικής υγείας και κοινωνικής πρόνοιας (ΣΒΕΨΥΚΟΙ), Σωματείο Εργαζομένων στη ΝΟΚΙΑ Ελλάδος, Σωματείο Σερβιτόρων Μαγείρων και Λοιπών Εργαζομένων του Κλάδου του Επισιτισμού (ΣΣΜ), και Σωματείο Σερβιτόρων Μαγείρων και Λοιπών Εργαζομένων του Κλάδου του Επισιτισμού Κεντρικής Μακεδονίας.

Επίσης από τις 12:00 ως τις 15:30, το Πανελλήνιο Σωματείο Έκτακτου Προσωπικού του υπουργείου Πολιτισμού, έχει προγραμματίσει στάση εργασίας και συγκέντρωση στις 12:30 στο κεντρικό κτίριο του υπουργείου Πολιτισμού στην οδό Μπουμπουλίνας.

Αυτή την ώρα είναι κλειστές η Συγγρού από την Αθανασίου Διάκου, η Βασ. Σοφίας από τη Σέκερη, η Σταδίου και η Πειραιώς από Κολωνού.
ΠΗΓΗ :enikos.gr