Προσοχή – Σας αφορά: Τι αλλάζει στα δρομολόγια μετρό από 1 Νοεμβρίου

195

Σημαντικές αλλαγές στα δρομολόγια μετρό, από και προς το αεροδρόμιο, από την Πέμπτη 1 Νοεμβρίου. Όπως ανακοίνωσε η επίσημα ΣΤΑΣΥ, τα δρομολόγια του μετρό θα πραγματοποιούνται πλέον μεταξύ των σταθμών Δουκ. Πλακεντίας και Αεροδρόμιο, αντί κατά μήκους όλης της γραμμής 3 (Αγία Μαρίνα – Αεροδρόμιο), όπως γινόταν μέχρι και σήμερα.

Οι επιβάτες με προορισμό το Αεροδρόμιο, από την Πέμπτη 1η Νοεμβρίου, θα κατευθύνονται στο σταθμό Δουκ. Πλακεντίας, όπου και θα μεταβιβάζονται σε συρμούς του Μετρό με προορισμό το Αεροδρόμιο, κάθε 00:25 και κάθε 00:55 κάθε ώρας.

Οι επιβάτες σε δρομολόγια μετρό από το Αεροδρόμιο (αναχώρηση συρμών στις :00 και :30 κάθε ώρας) θα αποβιβάζονται στο σταθμό Δουκ. Πλακεντίας, όπου εντός λίγων λεπτών θα ξεκινά αντίστοιχα συρμός με κατεύθυνση το σταθμό της Αγίας Μαρίνα.

Να σημειωθεί ότι στο τμήμα Δουκ. Πλακεντίας – Αεροδρόμιο οι επιβάτες μπορούν επίσης να χρησιμοποιούν και τα δρομολόγια του Προαστιακού, ωστόσο απαιτείται μετακίνηση σε διαφορετική αποβάθρα).

Στόχος είναι να εξοικονομηθούν συρμοί προκειμένου να ενισχυθούν τα δρομολόγια στη γραμμή Αεροδρόμιο προς Αγία Μαρίνα. Σε κάθε περίπτωση, επιπλέπν πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην επίσημη σελίδα της ΣΤΑΣΥ ή στους σταθμούς.