Πτήσεις χαμηλού ύψους σήμερα πάνω από την Αθήνα. Τι συμβαίνει;

137

Το υπερθέαμα επιστρέφει στον Αττικό ουρανό

Άφθονες συνδυασμένες πτήσεις θα απολαύσουν και αυτή την χρονιά οι παρευρισκόμενοι στο  Athens Flying Week που φέτος έχει βάλει στόχο να εκπλήξει και τους πιο απαιτητικούς θεατές

To Athens Flying Week και φέτος όπως και κάθε άλλη χρονιά αποτελεί ένα πολύ εντυπωσιακό θέαμα όπου πολλά αεροπλάνα πραγματοποιούν εντυπωσιακές φιγούρες πάνω από τον ουρανό της Αθήνας. Φέτος έχει προγραμματιστεί για τις 22 και 23 Σεπτεμβρίου και όπως όλα δείχνουν όλα είναι έτοιμα. Μάλιστα σύμφωνα με τους υπευθύνους  της εντυπωσιακής επίδειξης σήμερα, 21 Σεπτεμβρίου είναι προγραμματισμένες δοκιμαστικές πτήσεις στον Αττικό ουρανό.

Οι διοργανωτές φέτος προσδοκούν να ξεπεράσουν κάθε προηγούμενο καθώς δεν θα λάβουν μέρος μόνο Ελληνικά αεροσκάφη από την πολεμική αεροπορία και το  πολεμικό ναυτικό, αλλά και η Βελγική πολεμική αεροπορία, η Ελβετική, η Ισπανική, η Πολωνική, καθώς και ο θρυλικός Silver Chicken από την Ιταλία, ο τέσσερις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής Glider πιλότος Luca Bertossio, ο Σουηδός Johan Gustafsson, Ο Γερμανός Martin Graef, η WIZARD AEROBATICS και ο Δημήτρης Βερβερέλης.

Υπερθέαμα λοιπόν, για μικρούς και μεγάλους υπόσχεται και φέτος η έβδομη Athens Flying Week στην αεροπορική βάση της Τανάγρας.